Τα World Luxury Spa Awards έχουν στο ενεργητικό τους 9 χρόνια πορείας στην αναγνώριση και επιβράβευση πολυτελών σπα ανά τον κόσμο. Με περισσότερους από 250.000 διεθνείς ταξιδιώτες να ψηφίζουν σε ετήσια βάση με βάση συγκεκριμένα κριτήρια αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών, την πολυτέλεια και την παρουσίαση αναδεικνύονται οι νικητές σε παγκόσμιο, ευρωπαϊκό, εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Η 24η εξυπηρέτηση, η ευγένεια, η άψογη παροχή υπηρεσιών από το προσωπικό καθαριότητας , η φιλοξενία, ο επαγγελματισμός και εξυπηρέτηση από το προσωπικό σε εστιατόρια και μπαρ είναι χαρακτηριστικά της οικογένειας του Cactus Royal

Τα World Luxury Spa Awards 2019 απένειμαν βραβεία σε 25 ελληνικά ξενοδοχεία για τις υψηλές επιπέδου υπηρεσίες ευεξίας που προσφέρουν.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ανάμεσά σε αυτά το Aegeo Spa Electra Metropolis Hotel στην Αθήνα διακρίθηκε παγκοσμίως.

Στην κατηγορία των Spas σε νοτιοευρωπαϊκό επίπεδο διακρίθηκαν 7 ξενοδοχεία ανάμεσα τους το Aegeo Spa Cactus Royal Spa & Resort, το οποίο τιμήθηκε με το βραβείο Luxury Wellness Spa – Regional Winner (southern Europe). Το βραβείο αποτελεί επιστέγασμα της άψογης συνεργασίας των δύο εταιριών Θεόφιλος Χαλκιαδάκης Α.Ε. ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη και Aegeo Spas ΕΠΕ ιδιοκτησίας κ. Χνάρη Ζαχαρία.

Cactus Royal Spa & Resort

Το Cactus Royal Spa & Resort είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Σταλίδα Ηρακλείου Κρήτης, σε μια περιοχή με απαράμιλλη ομορφιά, στον παραλιακό δρόμο της Σταλίδας δίπλα στην πιο δημοφιλή παραλία της περιοχής.

Στο πολυτελές, σύγχρονο Spa Center προσφέρονται ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου & σώματος καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς. Η φροντίδα επεκτείνεται στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, όπου ολοκληρώνονται οι παροχές τόνωσης και ευεξίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here