Τη μία μέρα ο Δημήτρης Γερογιάννης, την αμέσως επόμενη ο Ευτύχης Βασιλάκης η διοίκηση της AEGEAN Airlines, ανοίγει προσεκτικά τα χαρτιά της, όσον αφορά στην εξαγορά του ποσοστού της εισηγμένης που έχει στα χέρια του το Δημόσιο.
 
” Δεν διανέμει μέρισμα- ανοίγει παράθυρο για warrants”, σημείωνε χθες από νωρίς το πρωϊ το Banks με αφορμή μία αποστροφή του διευθύνοντος συμβούλου.
Για να ακολουθήσει ο βασικός μέτοχος και πρόεδρος στο πλαίσιο της ενημέρωσης των αναλυτών (μετά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων 2022/με δυνατό το τέταρτο τρίμηνο)
  •     “Στόχος της εταιρείας είναι να αγοράσει τα warrants, που κατέχει το Δημόσιο αν η κυβέρνηση επιλέξει να ασκήσει αυτό το δικαίωμα…”

είπε ο Ευτύχης Βασιλάκης

Eκτίμησε  πως το κόστος θα μπορούσε να φθάσει τα 42 εκατ. € (βάσει της τρέχουσας τιμής των 7,15 ευρώ) δηλαδή περίπου 12 περισσότερα προηγούμενης εκτίμησης.

  • “Εχουμε την ρευστότητα και την πρόθεση…” .

Δεδομένου ότι το…παράθυρο ανοίγει από αρχές Ιουλίου, είναι προφανές πως μία κίνηση της διοίκησης θα γίνει συνεκτιμώντας τις πολιτικές εξελίξεις (κατ’ αρχήν το πότε θα στηθεί η “πρώτη κάλπη”) και με αμοιβαιότητα Δημοσίου- εταιρείας.  

     

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ