Για την Παρασκευή 12 Μαρτίου έχει προσδιοριστεί η έκτακτη γενική συνέλευση μετόχων της μεγαλύτερης αεροπορικής εταιρείας της χώρας.
Η διοίκηση της εισηγμένης είναι- ήδη- σε επαφές με ξένες και ελληνικές τράπεζες, προκειμένου να διαμορφωθεί το σχήμα αναδόχων που θα “τρέξει” την αύξηση.
Σύμφωνα με τον τρέχοντα σχεδιασμό, υπολογίζεται μέχρι τέλη Μαρτίου να έχει δοθεί το “πράσινο φως” από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, για να ακολουθήσουν οι απαραίτητες διοικητικές διεργασίες που θα καθορίσουν αφ΄ενός το ύψος της “ιδιωτικής συμμετοχής” (ενδέχεται να υπερβεί τα 60 εκατ.) αφ΄ ετέρου η σύνθεση της (υφιστάμενοι και δικαίωμα για είσοδο νέων μετόχων).
Στα κεντρικά της Aegean, στην Κηφισιά, προσβλέπουν σε εκείνη την χρονική περίοδο, καθώς θα έχουν προχωρήσει σημαντικά οι εμβολιασμοί εντός της χώρας, στις κύριες αγορές ενδιαφέροντος της εταιρείας αλλά και των ενδείξεων που θα έχουν (μέσω προκρατήσεων) για την θερινή περίοδο.
Στο πλαίσιο της προοπτικής σταδιακού επαν-ανοίγματος των αγορών, η Emirates επαναφέρει το δρομολόγιο Αθήνας- Νέας Υόρκης, από την 1η Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here