Αυξάνει σημαντικά τα δρομολόγια στις πτήσεις εξωτερικού σε περιόδους εκτός της θερινής, η Aegean Airilnes. Ήδη καταγράφεται αύξηση +10% της συνολικής επιβατικής κίνησης τόσο της μητρικής εταιρείας όσο και της OLYMPIC AIR.

Η αύξηση προήλθε αποκλειστικά από το δίκτυο εξωτερικού, απ’ όπου ταξίδεψαν 555 χιλ. επιβάτες σε σύνολο 969 χιλ. επιβατών, +18% περισσότεροι από τον Νοέμβριο του 2017.

Η αύξηση στο δίκτυο εξωτερικού από την Αθήνα ανήλθε σε 15%, με τη διατήρηση για πρώτη φορά και στην αρχή της χειμερινής περιόδου, περισσότερων πτήσεων και προορισμών κυρίως στη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία, μια επένδυση από την πλευρά της Aegean Airlines για τη στήριξη της επέκτασης της τουριστικής περιόδου.

Αύξηση καταγράφεται στις περιφερειακές βάσεις της τάξεως του +30% για τον Νοέμβριο, με την Aegean να εκτελεί για δεύτερη χρονιά στη χειμερινή περίοδο απευθείας πτήσεις από το Ηράκλειο της Κρήτης προς 11 προορισμούς σε Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Σουηδία, Νορβηγία σε συνεργασία με Γερμανούς tour operators που θα συνεχιστούν και πάλι μέχρι τον Απρίλιο του 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here