Στο Metropolitan Club στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης στρέφονται σήμερα τα βλέμματα της αγοράς καθώς κυβερνητικά στελέχη, κορυφαία στελέχη των 4 συστημικών τραπεζών και πολλές ελληνικές εισηγμένες θα επιχειρήσουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον και τα κεφάλαια των αμερικανών επενδυτών.

Με το μήνυμα η «Ελλάδα επανέρχεται» (Greece is Back) και με τη συμμετοχή 1.000 στελεχών της αγοράς, κυβερνητικών αξιωματούχων, κορυφαίων funds, τραπεζιτών, αλλά και μεγάλων επιχειρήσεων, πραγματοποιείται το ετήσιο επενδυτικό συνέδριο της Capital Link, σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και μεγάλες διεθνείς επενδυτικές τράπεζες.

Από πλευράς κυβερνήσεως θα συμμετάσχουν, εκτός του τσάρου της οικονομίας, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης, ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γεράσιμος Θωμάς και ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζαββός.

Επίσης θα συμμετάσχουν και οι Riccardo Lambiris, διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Γιώργος Πιτσιλής, διοικητής της ΑΑΔΕ, και ο Δημήτρης Τσάκωνας του ΟΔΔΗΧ.