Σε ενίσχυση των οικονομικών μεγεθών της αλυσίδας Market In προσβλέπει η διοίκηση της εταιρείας για το 2018. Ήδη το 2017 η επέκταση του δικτύου και η επένδυσή της στην αγορά της Β. Ελλάδας, έφερε αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας.

Ο κύκλος εργασιών πέρυσι ανήλθε σε 251 εκατ. ευρώ έναντι 229 εκατ. ευρώ το 2016, ενισχυμένος κατά 9,39%. Η αύξηση αυτή προήλθε από τη λειτουργία νέων καταστημάτων, από ανακαινίσεις, αλλά και τις διαφημιστικές καμπάνιες που πραγματοποιήθηκαν. Το ίδιο διάστημα η εταιρεία παρουσίασε κέρδη προ φόρων ύψους 1,36 εκατ. ευρώ έναντι κερδών ύψους 1,11 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση, σημειώνοντας αύξηση 21,91%.

Πρόσφατα η Market In εγκαινίασε το νέο της κατάστημα στην πόλη των Γιαννιτσών στην οδό Καραΐτση 2. Αποτελεί το πρώτο κατάστημα της εταιρeίας στην πόλη των Γιαννιτσών. Πρόκειται για ένα σύγχρονο κατάστημα, του οποίου οι χώροι πώλησης αγγίζουν τα 800 τ.μ.

Μέσα στο άμεσο χρονικό διάστημα η εταιρeία θα εγκαινιάσει και το δεύτερο σημείο πώλησης στη πόλη των Γιαννιτσών στην οδό Παπαδοπούλου και Πλαστήρα.

Με τα εγκαίνια του 1ου καταστήματος στα Γιαννιτσά, η αλυσίδα συνεχίζει να μεγαλώνει το δίκτυο των καταστημάτων της σε όλη την Ελλάδα, απαριθμώντας συνολικά 182 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων και των αλυσίδων καταστημάτων, DAILY’S Convenience stores (7 καταστήματα) και ECONOMY (6 καταστήματα).

Στην Market In απασχολούνται σήμερα περισσότεροι από 2.500 εργαζόμενοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ