Artoza: Σχέδια για το μέλλον του καφέ
Από 21 έως 24 Φεβρουαρίου η φαντασία, ο πειραματισμός, η δεξιοτεχνία, η τέχνη της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, συναντήθηκαν σε 23.000 τετραγωνικά μέτρα.
Ο κλάδος της Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, ένας από τους δυναμικότερους στον χώρο της εστίασης, και με πρωταρχικό ρόλο στη βιομηχανία των τροφίμων, παρέμεινε πιστός για ακόμα μία φορά στο ετήσιο ραντεβού του με την ARTOZA, την έκθεση που είναι συνοδοιπόρος, εδώ και 33 χρόνια, στη συνεχή εξέλιξη και ανοδική του πορεία.
Η ΑRTOZA 2025, μέσα από τους 220 εκθέτες της –κορυφαίες προμηθευτικές εταιρίες– και τις παράλληλες εκδηλώσεις, ανέδειξε προϊόντα που συνδυάζουν παραδοσιακές γεύσεις με νέες τεχνικές, ποιοτικές πρώτες ύλες που ακολουθούν τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, προτάσεις για την αισθητική παρουσίαση των παρασκευασμάτων και εξοπλισμό για μοντέρνους και λειτουργικούς χώρους.
Οι εκθέτες είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ραντεβού με αγοραστές από χώρες όπως: Αλβανία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Κύπρος, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία, Bόρεια Μακεδονία, οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση μέσω του προγράμματος Hosted Buyers με στόχο να διευρύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες εκτός συνόρων. Οι 200 σημαντικοί αυτοί αγοραστές ήταν κατά κύριο λόγο ιδιοκτήτες και στελέχη μονάδων παραγωγής, αρτοποιείων & αρτοζαχαροπλαστείων, σημαντικά στελέχη σε χώρους μαζικής εστίασης, ξενοδοχεία, καθώς και ιδιοκτήτες ή chefs σε αλυσίδες εστίασης-καφεστίασης.
Περισσότερα στο coffeemag.gr