Ειδήσεις και ενδιαφέροντα συμπεράσματα προέκυψαν από το εφετινό, 5ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης.

Από την αρχή έως την κορύφωσή του, το 5ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης πραγματοποιήθηκε με υψηλού επιπέδου συμμετοχές και παρεμβάσεις από πρωταγωνιστές της αγοράς, ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και στελέχη που συμμετείχαν με ατομικές ομιλίες καθώς και σε panels, γεγονός που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Σύντομη δήλωση στην κάμερα του i.w. έκανε ο κ. Γεώργιος Καραβίας, Μέλος ΔΣ Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών & CEO της Karavias Underwriting Agency.

“Mάθαμε νέα πράγματα σημαντικά για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Μάθαμε για την αναγκαιότητα να δημιουργήσει η ασφαλιστική διαμεσολάβηση ένα επαγγελματικό ταμείο. 

Πληροφορηθήκαμε σημαντικά πράγματα για την εξέλιξη της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, για την σημαντικότητα του β πυλώνα, θεωρώ ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες θα διαδραματίσουν κομβικό ρόλο στην επόμενη δεκαετία”.

5ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης_Σύντομη Δήλωση: Γεώργιος Καραβίας, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, from ethosMEDIA SA on Vimeo.

 

H Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) και η ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr, το ασφαλιστικό περιοδικό InsuranceWorld και το portal insuranceworld.gr διοργάνωσαν το 5o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης, το οποίο διεξήχθη την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 με φυσική παρουσία στο  ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Εκδηλώσεων.