Το 4,2% της Trade Estates, θυγατρική του ομίλου Fourlis, αποκτά το Latsco Family Office συμφερόντων της Μαριάννας Λάτση.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε κατά τη διάρκεια του 4ου Συνεδρίου Θεσμικής Διαχείρισης ο Δημήτρης Παπούλης, Διευθύνων Σύμβουλος, Eκτελεστικό Mέλος Δ.Σ & Πρόεδρος Επενδυτικής Επιτροπής, TRADE ESTATES A.E.E.A.Π., ο Όμιλος Fourlis και το Latsco Family Office προχώρησαν στη σύναψη συμφωνίας για τη συμμετοχή της Latsco Hellenic Holdings Sarl στο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ.

Η Latsco Hellenic Holdings Sarl αποκτά το 4,2% του μετοχικού κεφαλαίου της Trade Estates ΑΕΕΑΠ, απο την εταιρεία TRADE LOGISTICS ABEE, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Fourlis έναντι ποσού €8.000.000.

Το υπόλοιπο μετοχικό κεφάλαιο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ ανήκει κατά 83,9% στον Όμιλο Fourlis και κατά 11,9% στην Autohellas του Ομίλου Βασιλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η Trade Estates ΑΕΕΑΠ είναι στη διαδικασία εισόδου στο Χρηματιστήριο Αθηνών μέσω δημόσιας προσφοράς, διαδικασία που προβλέπεται να ολοκληρωθεί τον επόμενο μήνα.