Αλλάζουν οι καιροί…
Ισχύει στην περίπτωση της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, που σε περίοδο υψηλής αστάθειας στα χρηματιστήρια επιδεικνύει αξιοπρόσεκτη πορεία.
   Στα 1,71 ευρώ η μετοχή, με θετικό πρόσημο +37,7% σε διάστημα τριμήνου (και +31,64% από την αρχή του έτους ) -έναντι +7,74% και  -0,75% αντίστοιχα για τον Γενικό Δείκτη- με την αποτίμηση να πλησιάζει-πλέον- τα 600 εκατ. Ευρώ.
  • Προφανές πως game changer ήταν το deal με την πλευρά Βαρδινογιάννη, που έβαλε τέλος στην αντιπαράθεση στα διοικητικά/μετοχικά της εισηγμένης, προσέδωσε την εγγύηση/αξιοπιστία προς τα έξω ξαναβάζοντας την εντός παιδιάς σε όλα τα μεγάλα κατασκευαστικά προγράμματα.
Αλλαγή διοικητικού/επιχειρηματικού κλίματος που αποτυπώνεται και επενδυτικά/χρηματιστηριακά καθώς στη μετοχή τοποθετούνται σημαντικά κεφάλαια (σύμφωνα με τα στοιχεία εισροών/εκροών) ενώ ο ορισμός της τιμής (1,75 ευρώ) για την προαιρετική δημόσια πρόταση της Reggeborgh λειτουργεί ως σημείο αναφοράς.
Συνδυαστικά ,  η δέσμευση του βασικού μετόχου, πως δεν προτίθεται να “βγάλει” την εταιρεία από το χρηματιστήριο με την επικείμενη έγκριση του ενημερωτικού από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διασφαλίζουν την σταθερότητα της μετοχής.