Γράφει η «ξενοδόχος»

Έχει πουλήσει ήδη τις 9 κι έχει προχωρήσει σε επιμέρους συμφωνίες για άλλες τέσσερις.

Ο λόγος για τις βίλες εκατομμυρίων με το brand της One & Only του ομίλου Κerzner στην Τζιά, από τις οποίες όπως υπολογίζεται έως το τέλος του έτους τα έσοδα θα είναι στα πέριξ των 45 εκατ. ευρώ.

Ο όμιλος της Kerzner με την Dolphin έχουν σε πλήρη εξέλιξη αυτή την περίοδο τις εργασίες για το ξενοδοχειακό συγκρότημα με τις κατοικίες, μία επένδυση της τάξεως των 150 εκατ. ευρώ που αν και επρόκειτο να λειτουργήσει για τη θερινή σεζόν του 2021, λόγω κορωνοϊού πήγε πίσω για τη θερινή σεζόν του 2022.

Ηδη πάντως έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο τμήμα των εργασιών για το ξενοδοχείο, τον περιβάλλοντα χώρο, το σπά κ.α., ενώ έχει ξεκινήσει και η κατασκευή των κατοικιών που έχουν ήδη πουληθεί.

Oι μικρότερες βίλες ξεκινούν από τα 107 τ.μ. και διαθέτουν ένα υπνοδωμάτιο, ενώ οι βίλλες των δύο υπνοδωματίων έχουν επιφάνεια 283 τ.μ., οι βίλες των τριών υπνοδωματίων 400 τ.μ. και οι βίλες των πέντε υπνοδωματίων είναι άνω των 800 τ.μ..

Η Κerzner International μέσω των θυγατρικών της, δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης και διαχείρισης θέρετρων προορισμού, υπερπολυτελών ξενοδοχείων και κατοικιών, καθώς και καινοτόμων εμπειριών ψυχαγωγίας και τυχερών παιγνίων με τα Οne & Only, Atlantis και Mazagan Beach & Golf Resort.

Με το πολυτελές brand της One & Only, η Kerzner διαχειρίζεται μερικά από τα κορυφαία θέρετρα υπερπολυτελείας παγκοσμίως, που βρίσκονται στο Μεξικό, τον Μαυρίκιο, τις Μαλδίβες, τη Νότια Αφρική, το Ντουμπάι, τη Ρουάντα, τη Μαλαισία, το Μαυροβούνιο και την Αυστραλία.

Έρχεται στην Ελλάδα το πρώτο 5άστερο πλωτό ξενοδοχείο από την Dolphin

Τι καλό ετοιμάζει στο Μαϊάμι η Dolphin Capital Partners του Μ. Καμπουρίδη;