Ο δήμαρχος της Vendôme, Laurent Brillard υπερασπίστηκε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο αποφάσισε να πουληθεί η χρήση του ονόματος της πόλης για 10.000 ευρώ στον όμιλο LVMH.

“Η πόλη Vendôme δεν παραχωρεί το όνομά της στη Louis Vuitton, θυγατρική της LVMH, αλλά παραχωρεί μόνο το εμπορικό σήμα “Vendôme” το οποίο επιτρέπει απλώς στην εταιρεία τη χρήση του ονόματος “Vendôme” για οποιαδήποτε δημιουργία μιας συλλογής ή προϊόντων που συνδέονται με πολυτελή κοσμήματα”, δήλωσε ο Brillard στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο όμιλος LVMH διαθέτει εργαστήριο δερμάτινων ειδών στη Vendôme και σχεδιάζει να ανοίξει ένα δεύτερο το 2021. Το πρώτο βρίσκεται σε διατηρητέο κτίριο, το οποίο ανακαινίστηκε από την LVMH, η οποία έχει επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τον δήμαρχο.

Από την πλευρά του ο οικολόγος δημοτικός σύμβουλος Florent Grospart ο οποίος δε συμφωνεί με την πλειοψηφία  είπε:” Δεν συμφωνούμε με την ιδιωτικοποίηση αυτής της λέξης και η μετατροπή της σε διαφημιστικό έμβλημα δεν είναι σωστή”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ