Η Allwyn (ο μητρικός όμιλος του ΟΠΑΠ, συμφερόντων Karel Komarek ) απέκτησε και επίσημα το 36,75% που κατείχε ο ΟΠΑΠ στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Kaizen Gaming εκτός Ελλάδος και Κύπρου μέσω της Betano, εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε ανακοινωθεί.

Σε συνέχεια της συναλλαγής, ο Όμιλος ΟΠΑΠ θα διατηρήσει το 84,49 % του συνδυασμένου μεριδίου του και τον αποκλειστικό έλεγχο της STOIXIMAN LTD και των δραστηριοτήτων διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, η 100% θυγατρική εταιρεία του ΟΠΑΠ, η OPAP Investment μεταβίβασε χθες τη μειοψηφική συμμετοχή της 36,75% στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας Kaizen Gaming Limited εκτός Ελλάδος και Κύπρου (η “Betano“) στην εταιρεία Allwyn Investments Cyprus Limited, μία εξ ολοκλήρου έμμεση θυγατρική της Allwyn International, έναντι €74.243.013 (συμπεριλαμβανομένων των αναλογούντων καθαρών ταμειακών διαθεσίμων).

Η OPAP Investment θα λάβει πληρωμές ποσοστού επί μελλοντικών κερδών (earnout payments), με βάση την επίδοση της Betano.

Η εταιρεία ΟΠΑΠ διατηρεί τη συνολική συμμετοχή της ύψους 84,49% και τον αποκλειστικό έλεγχο επί της εταιρείας Stoiximan Ltd και της δραστηριότητας διαδικτυακών τυχερών παιγνίων αυτής σε Ελλάδα και Κύπρο υπό το σήμα “Stoiximan”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ