Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021. Αυτό θα είναι το γεγονός της  επόμενης εβδομάδας και γι’ αυτό έχουν κυκλώσει την ημερομηνία στο ημερολόγιο τους, οι χρηματιστές, οι αναλυτές και οι θεσμικοί επενδυτές.
Είναι η μέρα που ο Ευάγγελος Μυτιληναίος θα προχωρήσει σε λεπτομερείς ανακοινώσεις για νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η εταιρεία στους τομείς των ΑΠΕ και των υποδομών βιώσιμης ανάπτυξης.

Η διοίκηση της εισηγμένης “χτίζει αξιοπιστία” και σχέσεις εμπιστοσύνης με τις αγορές, όπως αυτό φάνηκε από την πρωτοβουλία της να ανοίξει την αυλαία της ανακοίνωσης οικονομικών αποτελεσμάτων (2020) την προηγούμενη Πέμπτη.

   Το solar energy sector είναι το big play των funds για την δεκαετία, και η Mytilineos θα θέσει- ως αρχικό στόχο- την παραγωγή 1.000 MW.

  Θέμα χρονισμού και συγκυρίας, συνεπώς, για τα funds να θέσουν στο monitoring τους την Mytilineos όπως έχουν κάνει λ.χ για την πορτογαλική EdP Renewables ή την ισπανική Solaria. 
  Πλέον JP Morgan, BlackRock αναφέρονται στο energy story της εισηγμένης με την συνέντευξη τύπου της Πέμπτης να είναι talk of the town για την επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ