Γράφει η Ξενοδόχος

Πανηγυρική και με πληρότητα 100%, επιβεβαιώνοντας και τη μεγάλη ζήτηση από τις ΗΠΑ, ήταν η πρώτη πτήση της Delta Air Lines που εγκαινίασε τη νέα της γραμμή μεταξύ της Αθήνας και του Διεθνούς Αεροδρομίου Logan της Βοστώνης χθές 29 Μαΐου.

Το νέο δρομολόγιο λειτουργεί τρεις φορές την εβδομάδα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή και συνδέεται με 21 πόλεις των Η.Π.Α.

Το νέο δρομολόγιο έρχεται μόλις μία εβδομάδα αφότου η Delta ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη SKY Express, προσφέροντας συνδέσεις από την Ελλάδα στις ΗΠΑ, μέσω Αθήνας.

Η συμφωνία επιτρέπει στους πελάτες της Delta να πετούν με 34 δρομολόγια της SKY Express από τα ελληνικά νησιά και την Κύπρο προς την Αθήνα και στη συνέχεια να συνδέονται με τις απευθείας πτήσεις της Delta προς Ατλάντα, Βοστώνη και Νέα Υόρκη-JFK.

  • Η πρώτη πτήση άφιξης της Delta από τη Βοστώνη αλλά και η πτήση αναχώρησης από την Αθήνα προς Βοστώνη είχαν 100% πληρότητα.

 

Σημειωτέον ότι η  Delta φέτος ξεκίνησε νωρίτερα από ποτέ τα δρομολογια της από την Νέα Υόρκη (στις 7 Μαρτίου) και άνοιξε για πρώτη φορά με απευθείας πτήση την Βοστόνη.

Η εταιρεία, βλέποντας πληρότητες ρεκόρ, έχει εκφράσει την πρόθεση της να παρατείνει τις πτήσεις μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου ώστε να συμπεριλάβει και τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μετατρέποντας ουσιαστικά τη λειτουργία της σε 10μηνη βάση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here