Η ΟΤΕ Estate αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνονται συνολικά 2.289 ακίνητα, εμπορικής αξίας περίπου 0.88 δισ. ευρώ, είτε πρόκειται για κτίρια, είτε για οικόπεδα, ή κατοικίες.

Η «ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με το διακριτικό τίτλο ΟΤΕestate, είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, στην οποία έχει μεταβιβασθεί το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του ΟΤΕ, με σκοπό τη διαχείριση και την αξιοποίησή της. Συστάθηκε το 1995 αρχικά με την επωνυμία «Ο.Τ.Ε. ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και στη συνέχεια μετονομάσθηκε δυνάμει τροποποίησης του Καταστατικού της το έτος 2000 σε «ΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. ΟΤΕestate) με τροποποίηση, μεταξύ άλλων, και του εταιρικού της σκοπού. Η ΟΤΕestate εδρεύει στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ στο Μαρούσι επί της Λ. Κηφισίας 99 (1ος όροφος).

Η διοικητική ομάδα

Αυτήν την περίοδο έχει βγάλει προς μίσθωση πάνω από 100 ακίνητά της, αρκετά εκ των οποίων βρίσκονται σε ιδιαίτερα εμπορικά σημεία σε μεγάλες πόλεις της χώρας.

Φυσικά, υπάρχουν και “φιλέτα” προς πώληση.

Τα υπό μίσθωση ακίνητα της ΟΤΕ

Πατήστε εδώ για να τα δείτε αναλυτικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here