Με κεντρικό θέμα τα σχέδια των τραπεζών για την προσέλκυση στρατηγικών επενδυτών και τα tests του SSM, κυκλοφορεί την Τρίτη, το Τεύχος 785 της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, E-MAIL) ΣΤΟ HRIMAWEEK@ETHOSMEDIA.EU.

 

Στο τεύχος αυτό οι συνδρομητές θα διαβάσουν σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται για την αγορά εταιρικών ομολόγων και τις επικείμενες εκδόσεις, τους κινδύνους που κρύβει ο τζόγος σε safe haven assets και penny stocks, για τις αναμενόμενες κινήσεις window dressing στο χρηματιστηριακό ταμπλό, αναλύσεις για μετοχές και για όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα “Πίσω από το Ταμπλό” & στα “Ενδότερα του Χ.Α.”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Η συνδρομητική ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί κάθε Τρίτη, με αξιόπιστη πληροφόρηση και σε βάθος ανάλυση των οικονομικών, επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών εξελίξεων από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και του portal banks.com.gr και αποστέλλεται δωρεάν.

Για να γραφτείτε συνδρομητής αρκεί να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, Επώνυμο, e-mail) στο hrimaweek@ethosmedia.eu.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here