Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 74 ετών άφησε ο Βασίλης Σπίνος, ιδρυτής της Elite Strom, την Πέμπτη 18 Ιουνίου.

Ανήσυχο πνεύμα, διορατικός και πρωτοπόρος, ο αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας είχε συνδέσει το όνομά του με την “πολυτέλεια” και την άνεση στον ύπνο, εξού και έχει χαρακτηριστεί ως ο “άρχοντας των στρωμάτων”.

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Η οικογένεια της elite strom αποχαιρετά τον κύριο Βασίλη», επισημαίνει η ανακοίνωση της εταιρείας και συνεχίζει:

«Η οικογένεια της elite strom βιώνει με βαθιά θλίψη την απώλεια του ιδρυτή της Βασίλειο Σπίνο, που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 18 Ιουνίου σε ηλικία 74 ετών. Ο κύριος Βασίλης ήταν ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που με σκληρή δουλεία και πείσμα ακολούθησε και υλοποίησε τα όνειρά του. Ένας πρωτοπόρος με χαρακτηριστικά αστείρευτη διάθεση να δημιουργεί, που τον οδήγησε σε καινοτομίες και σε μια λαμπρή επαγγελματική πορεία.Ήταν ένας ακέραιος άνθρωπος που κέρδισε αβίαστα το σεβασμό των συνεργατών στην Ελλάδα στο εξωτερικό και στον κλάδο. Ο κύριος Βασίλης ήταν ο άνθρωπος που κατάφερε μέσα από τις ιδέες του και τις προσπάθειές του να κατατάξει την elite strom σε μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά και όχι μόνο».

«Η ενέργειά του, οι αξίες του, οι αρχές του, και το όραμά του θα είναι πάντα ζωντανά στην οικογένεια της elite strom και σε όλους όσους ανήκουμε στον οργανισμό, που θα είμαστε άξιοι συνεχιστές του σπουδαίου έργου του.

Η απουσία του έντονη, θα είναι όμως πάντα μαζί μας. Καλό ταξίδι κύριε Βασίλη», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here