Η Οργανωτική Επιτροπή του Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο στο νησί των Ιπποτών, για το μεγάλο διεθνές δρομικό γεγονός που φέτος έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών, με αθλητές από την Ελλάδα και περισσότερες από 50 χώρες και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για όλους.

Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12 το πρωί, ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία, με ειδικευμένους ξεναγούς, με επίσκεψη στην παλιά πόλη της Ρόδου και το κάστρο των Ιπποτών, ακολουθεί από τις 16:00 ένα μοναδικό Street Festival στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου “Το Ρόδον” με μουσική από τους γνωστούς DJs Πέτρο Τριανταφύλλου, KALIDON, Γιώργο Μανωλά, μαζί με κοκτέιλ, food stands και πολλές εκπλήξεις. Στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, η επίσημη έναρξη του 9ου Μαραθωνίου Ρόδου με την υποδοχή της Μαραθώνιας Φλόγας και συναυλία στην Πλατεία Δημαρχείου Ρόδου. 

Την Κυριακή 21 Απριλίου, όλοι μαζί ενισχύουμε τους αθλητές του μαραθωνίου, στην προσπάθεια τους να κάνουν το δικό τους ρεκόρ και όλοι εμείς κάνουμε το δικό μας ρεκόρ, να μεταδώσουμε σε όλο τον κόσμο, υπέροχες εικόνες. Παράλληλα με τις μοναδικές του διαδρομές για όλους, δίπλα στην θάλασσα και μέσα στην ιστορία, ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου προσφέρει και μοναδικά, μουσικά και άλλα events, την ημέρα του μαραθωνίου, σε τρία διαφορετικά σημεία της διαδρομής, στην πλατεία δημαρχείου, στο Μανδράκι και στον Τρούλο στα ημερόπλοια.

Περισσότερες πληροφορίες: https://rhodesmarathon.gr/