Τις προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας, παρουσίασε ο νέος υπουργός, Γιάννης Βρούτσης, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής, από την Έφη Αχτσιόγλου.

Τον κ. Βρούτση και τη νέα ηγεσία του υπ. Εργασίας (Νότη Μηταράκη και Δόμνα Μιχαηλίδου) υποδέχθηκε η απερχόμενη ηγεσία (Εφη Αχτσιόγλου, Θεανώ Φωτίου Κώστας Μπάρκας και Τάσος Πετρόπουλος).

Η συγκεκριμένη παράδοση-παραλαβή έδωσε την ευκαιρία στους φωτογράφους να αποτυπώσουν τη συνάντηση Αχτσιόγλου-Μιχαηλίδου. Γυναίκες, νέες με εμπειρία στις διαπραγματεύσεις με τους ξένους τεχνοκράτες. Και υπουργοί, η μία απερχόμενη η άλλη νέα, έδωσαν στους φωτογράφους ευκαιρία για ιδιαίτερα ενσταντανέ.

Βρούτσης: Προτεραιότητα η έκδοση των εκκρεμών συντάξεων

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, πρώτη προτεραιότητα είναι η δρομολόγηση της άμεσης έκδοσης των εκκρεμών συντάξεων, ενώ σημείωσε ότι, μέχρι την 1η Ιουνίου 2020, το 34% των νέων συντάξεων θα εκδίδεται πλέον ψηφιακά.

«Εξοπλισμένος με συναίσθημα, εμπειρία, γνώση και αποφασιστικότητα, αλλά και με τους δύο άξιους συνεργάτες μου υφυπουργούς, είμαι αισιόδοξος και σίγουρος ότι θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατόν για τον κόσμο της εργασίας, το συνταξιούχο και τον κάθε πολίτη», υποστήριξε ο κ. Βρούτσης.

Αχτσιόγλου: «Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει στη ΝΔ μία χώρα εντελώς διαφορετική από εκείνη που παρέλαβε»

«Στις 7 Ιουλίου οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους, η οποία ήταν σαφής, καθαρή και απολύτως σεβαστή από όλους μας. Η ΝΔ αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η εναλλαγή στη διακυβέρνηση, εξάλλου, είναι βασικό στοιχείο στη λειτουργία της Δημοκρατίας και η επιλογή της αδιαμφισβήτητο δικαίωμα του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Σήμερα, ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει στη ΝΔ μία χώρα εντελώς διαφορετική από εκείνη που παρέλαβε, πριν από 4,5 χρόνια», δήλωσε η απερχόμενη υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here