Στις 11 Ιουλίου του 2019, ημέρα Πέμπτη, στην αίθουσα Εντευκτηρίου Συνταξιούχων του Ο.Λ.Θ. στην πρώτη προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης, θα γίνει πλειοδοτική Δημοπρασία αυτοκινήτων από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού. Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. και θα υπάρχουν αυτοκίνητα που θα βγαίνουν κανονικά σε κυκλοφορία, αλλά και άλλα που πωλούνται αποκλειστικά για ανταλλακτικά ή ανακύκλωση Ο.Τ.Κ.Ζ. (Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής) των Τελωνείων: Α΄ Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας, Κήπων, Κιλκίς, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης, Καστοριάς, Ορεστιάδας, Σερρών, του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Παν.Γεν.Νοσοκομείου Έβρου.

Μέσα στα διαθέσιμα προς κυκλοφορία αυτοκίνητα υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Μερικές από αυτές προσφέρονται και σε απίστευτα χαμηλές τιμές, όπως για παράδειγμα ένα Audi S3 πρώτης γενιάς με τον εικοσαβάλβιδο 1.8 20VT, με τιμή εκκίνησης στα 900€. Ένα Opel Tigra πρώτης γενιάς, έχει τιμή εκκίνησης στα 150€ και την ίδια «αφετηρία» έχει και ένα Land Rover Discovery πρώτης γενιάς. Ο ΟΔΔΥ τονίζει ότι τα αυτοκίνητα που βγαίνουν στο σφυρί είναι μεταχειρισμένα, ενδέχεται να έχουν ζημιές και διάφορες φθορές, όμως είναι κατάλληλα προς κυκλοφορία και η αποκατάστασή τους θα είναι δυνατή.

Αυτοκίνητα με πιο σοβαρές ζημιές που δεν θα συμφέρει η αποκατάστασή τους, θα πωλούνται μόνο ως O.T.K.Z.. Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής για τις δημοπρασίες, στα οχήματα προς κυκλοφορία είναι στα 300€, ενώ προς τα Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100€. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πριν τη δημοπρασία να κοιτάξουν με τεχνικούς της επιλογής τους τα μοντέλα που τους αφορούν και στη συνέχεια, να κάνουν τις προσφορές τους. Οι κανόνες πώλησης, αναφέρουν ρητά ότι ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές, ούτε επιστροφές των αυτοκινήτων. Η μόνη εξαίρεση, είναι στις περιπτώσεις που το όχημα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ή δεν είναι ασφαλές να επισκευαστεί, με βεβαίωση της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, αφού ελεγχθεί.

Δείτε εδώ την πλήρη λίστα των αυτοκινήτων που βγαίνουν στο σφυρί, αλλά και κάθε πληροφορία για τη δημοπρασία του ΟΔΔΥ, αναλυτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here