Στο BΑΝΚS ένα χρόνο πριν είχαμε ενημερώσει για την έντονη κινητικότητα στελεχών που παρατηρείται στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα. Τότε είχαμε επισημάνει πως οι πληροφορίες έκαναν λόγο για την αποχώρηση του κ. Δημήτρη Κυπαρίσση από το τιμόνι της Γενικής Διεύθυνσης Δικτύου καταστημάτων της Eurobank, γεγονός που επαληθεύτηκε περίτρανα ύστερα από την ανάληψη της θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στη νεοσύστατη Optima Bank (πρώην IBG).

Εκτός από τον Δ. Κυπαρίσση, τότε, είχαμε αναφέρει σε ψίθυρο μας ότι το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την θέση του Επικεφαλής του Τομέα Δικτύου Καταστημάτων & Δυτικής Ελλάδας, ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργόπουλος, είναι αρκετά πιθανό.

Κι εδώ το “B” επιβεβαιώνεται, καθώς ο κ. Παπαγεωργόπουλος, όπως μαθαίνουμε, είναι πλέον επιφορτισμένος με το δύσκολο έργο της ανάπτυξης δικτύου της Optima Bank. Διαθέτει πλούσια τραπεζική εμπειρία και βαθιά γνώση του κλάδου, έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήρια του τόσο στην Eurobank όσο και στο Τ.Τ παλαιότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι η νέα τράπεζα που εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα τον περασμένο Οκτώβρη, σκοπεύει να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, υλοποιώντας ένα στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη τόσο του δικτύου καταστημάτων της, όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΑΚΟ!! ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΡΠΕΛΗ!! , ΜΑΜΆ ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ , ΣΚΑΡΠΕΛΗΣ ΑΔΕΛΦΙΑ!!! ΙΚΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ!!!…τι να λέμε τώρα ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here