Οι πελάτες της Xerox που χρησιμοποιούν Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (Managed Print Services) θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να συμβάλουν στην αναδάσωση δασικών εκτάσεων σε παγκόσμια κλίμακα, μέσω της νέας συνεργασίας της Xerox με την PrintReleaf.

Με κεντρικό μήνυμα «εκτυπώνετε ένα, θα φυτέψουμε ένα», η PrintReleaf αναβαθμίζει τη διαδικασία μέτρησης της χρήσης χαρτιού και εξισώνει τον αριθμό των δέντρων που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη χρήση σε ισοδύναμη βάση, μέσω αναδασώσεων σε προσδιορισμένες γεωγραφικές περιοχές.

Οι πελάτες της Xerox σε όλον τον κόσμο θα μπορούν να εγγραφούν στην PrintReleaf ως μια πρόσθετη επιλογή στη σύμβασή τους με τη Xerox για τη διαχείριση υπηρεσιών εκτύπωσης (MPS).

Μέσω μιας ηλεκτρονικής πύλης, η Xerox θα βοηθά τους πελάτες να επιλέξουν τα διαχειριζόμενα έργα δασοκομίας στα οποία θα φυτευτούν τα δέντρα τους και οι πελάτες θα μπορούν να παρακολουθούν τα άμεσα αποτελέσματα που θα προκύπτουν στην αναδάσωση που θα συνδέεται με αυτούς. Η ενεργοποίηση της συγκεκριμένης συνεργασίας προβλέπεται να υλοποιηθεί σταδιακά στις περισσότερες χώρες όπου η δραστηριοποιείται η Xerox.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here