Η νέα παραγωγική πρέσα της Xerox, Iridesse Press, δημιουργεί ιδιαίτερα CMYK, μεταλλικά και ιριδίζοντα ειδικά εφέ.

Η Xerox παρουσιάζει άλλη μία πρωτοπορία στον κόσμο της εκτύπωσης – μία υψηλής ταχύτητας έγχρωμη πρέσα έξι σταθμών που συνδυάζει τετράχρωμη εκτύπωση με δύο έξτρα ειδικά ξηρά μελάνια σε ένα μόνο πέρασμα. Το Xerox Iridess Press αποτελεί μια ψηφιακή πρέσα που μπορεί να εκτυπώσει μεταλλικό χρυσό, ασημί μελάνι, η διαφανές μελάνι και CMYK μαζί, σε ένα μόνο πέρασμα.

Τα οφέλη της Iridesse Press

Το νέο σύστημα από τη Xerox, εξαλείφει τις πολλαπλές πρέσες και τις διαδικασίες που συνήθως απαιτούνται για τα διακοσμητικά στοιχεία στις εκτυπώσεις, αυξάνοντας τόσο την παραγωγική ικανότητα, όσο και την παραγωγικότητα των πελατών. Σύμφωνα με την έκθεση Keypoint Intelligence-InfoTrends, η βελτίωση των δυνατοτήτων ψηφιακής εκτύπωσης μπορεί να οδηγήσει σε γρήγορη απόδοση της επένδυσης, καθώς τα περιθώρια κέρδους των παρόχων υπηρεσιών εκτύπωσης σε τέτοιες εργασίες μπορούν να φθάσουν ιδιαίτερα ψηλά – έως 400%.

Με δύο ξεχωριστούς σταθμούς ξηρού μελανιού, οι πελάτες μπορούν να δημιουργήσουν επικερδείς εφαρμογές με τέλειο χρώμα, μεταλλικές αποχρώσεις και εξειδικευμένες ιριδίζουσες πινελιές. Τα χρυσά και ασημένια μεταλλικά μελάνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνα τους ή σε στρώσεις, κάτω ή πάνω από το CMYK, για να δημιουργήσουν μοναδικές ιριδίζουσες παλέτες.

Μπορεί επίσης να προστεθεί ένα στρώμα διάφανου ξηρού μελανιού για ένα επιπλέον εφφέ διάστασης ή υφής. Οι προσχεδιασμένες ροές εργασίας του λογισμικού Xerox FreeFlow Core – μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών δίνουν τη δυνατότητα στους τυπογράφους να προσθέτουν αυτόματα και επιλεκτικά στο κείμενο και στα γραφικά ενός αρχείου επίστρωση χρυσού και ασημί χρώματος κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης, χωρίς καμία επεξεργασία στα πρωτότυπα έγγραφα. Αυτό απλοποιεί σημαντικά τη διαδικασία προσθήκης καλλωπιστικών στοιχείων σε υφιστάμενες εφαρμογές, για να γίνουν πιο εντυπωσιακές.

Με εκτύπωση σε ταχύτητες έως 120 σελίδες ανά λεπτό, η πρέσα μπορεί να τρέχει υλικά από 52 -400 gsm, ενώ στις πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνονται οι εξής:

• Διαδικασία εκτύπωσης με High Definition Emulsion Aggregate (HD EA) Toner που έχει ως
αποτέλεσμα το μικρότερο βέλτιστο μέγεθος σωματιδίων για πιο απαλή απόδοση, ομαλών
αποχρώσεων και λεπτών λεπτομερειών.
• Διακομιστής εκτύπωσης Xerox EX-P 6 Fiery® που επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν
προσαρμοσμένες ροές εργασίας για μεταλλικές εφαρμογές με προηγμένες δυνατότητες RIP και
εργαλεία διαχείρισης χρώματος.
• Δύο έξτρα επιλογές τροφοδοτικών υψηλής χωρητικότητας, παράκαμψης και εισόδου
επιτρέπουν στους πελάτες να εκτελούν εργασίες με μέχρι και οκτώ διαφορετικά υλικά σε μία
εργασία ή να εκτελούν παραγωγικές εργασίες με συνολικά 12.500 φύλλα.
• Διαθεσιμότητα ποικιλίας επιλογών φινιρίσματος, συμπεριλαμβανομένων των νέων λύσεων
ξακρίσματος δύο όψεων σε συνδυασμό με τον τελικό επεξεργαστή φυλλαδίων παραγωγής Xerox
Ready Booklet Maker Finisher και τις μονάδες κοπής Xerox Square Fold.

Διαθεσιμότητα

Η παραγωγική πρέσα Xerox Iridesse Press θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες από τον Ιούνιο του 2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον τοπικό αντιπρόσωπο πωλήσεων αναφορικά με την διαθεσιμότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here