Μέσα σε μία κατάμεστη αίθουσα του Athenaeum InterContinental Athens, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 τα e-volution Awards 2020, στο πλαίσιο των οποίων το www.GLAMI.gr βραβεύτηκε ως η «Πιο εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης μόδας».

Η κορυφαία online μηχανή αναζήτησης μόδας που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, αποτελεί μέρος του ομίλου Inspigroup, ενός δικτύου από fashion websites σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 120.000 πωλήσεις που δημιούργησαν τζίρο αξίας άνω των 6,500,000€ (GMV) για τα συνεργαζόμενα eshops χάρη στα προσωποποιημένα αποτελέσματα που προσφέρει. Το ίδιο συμβαίνει και με την εμπιστοσύνη των ολοένα και αυξανόμενων συνεργαζόμενων e-shop χάρη στις καινοτομίες και τα νέα εξελιγμένα features που παρουσιάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα με στόχο να κάνει τη διαδικασία του online shopping ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη για όλους.

Το βραβείο παρέλαβαν για το GLAMI, η κα. Μαρία-Άννα Ομοσχάρκα,ContentSpecialist και ο κ. Χαρίδημος Σπινθάκης, Business Development Manager, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το βραβείο καθώς ανταμείβει τις προσπάθειές μας να αποτελέσουμε την καλύτερη μηχανή αναζήτησης μόδας στην Ελλάδα. Η καινοτομία βρίσκεται στο DNA του GLAMI και αυτό το αναγνωρίζουν τόσο οι συνεργάτες μας που μας εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή όσο και οι εκπρόσωποι του κλάδου μας, που σήμερα μας βράβευσαν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here