Με την κορυφαία διάκριση «Fintech της Χρονιάς 2023» και ακόμη 5 σημαντικά βραβεία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, τιμήθηκε η Worldline Greece στην τελετή των Digital Finance Awards 2023, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για προσφορά καινοτόμων λύσεων ψηφιακών πληρωμών, οι οποίες διαρκώς εξελίσσονται, θέτοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων και την ανάπτυξή τους.

 

Στη φετινή τελετή των Digital Finance Awards 2023 η Worldline Greece αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, «Fintech of the Υear», ενώ απέσπασε επίσης δύο βραβεία στις κατηγορίες «Best Payments Processing Project» και «Best Digital Platform» για το Worldline Merchant Shop, το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν εύκολα και χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία λύσεις πληρωμών με κάρτα, ενώ τιμήθηκε με δύο ακόμη διακρίσεις για την υπηρεσία, Worldline Live-Pay που επιτρέπει online πληρωμές, στις κατηγορίες «Best Fintech Solution» και «Best Payments Initiative».

 

Επιπλέον, στην κατηγορία «Best Payments App & Transaction Processing Digital Initiative», βραβεύτηκε η καινοτόμα εφαρμογή Worldline Smart POS App, η οποία μετατρέπει οποιαδήποτε Android κινητή συσκευή σε POS και έως τώρα, την εμπιστεύονται περισσότερες από 20.000 επιχειρήσεις.

 

Ο θεσμός των Digital Finance Awards, ο οποίος διοργανώθηκε για 3η συνεχή χρονιά, επιβραβεύει οργανισμούς και εταιρείες που διακρίνονται για καινοτόμες προσεγγίσεις και πρωτοποριακά έργα αναβάθμισης, στους κλάδους του Digital Banking και Digital Insurance.

 

Ο Ιωάννης Κιτιξής, Managing Director και Country Head, της Worldline Greece δήλωσε σχετικά:

Ιωάννης Κιτιξής, Managing Director και Country Head, της Worldline Greece
  • «Η ανάδειξη της Worldline Greece, ως Fintech of the Υear, για δεύτερη μάλιστα συνεχή χρονιά, αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς ενώ ταυτόχρονα μας δίνει επιπλέον κίνητρο ώστε να συνεχίσουμε προς τον στόχο μας, να «χτίσουμε» την επόμενη μέρα των ηλεκτρονικών πληρωμών με γνώμονα τον επιχειρηματία – πελάτη μας και τις ανάγκες του. Σταθερή δέσμευσή μας παραμένει η διαρκής εξέλιξη, προσφέροντας στην ελληνική αγορά καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις, οι οποίες συμβάλλουν στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας».

 

 

Η Worldline

 

Η Worldline αποτελεί την κορυφαία εταιρεία αποδοχής πληρωμών και εκκαθάρισης συναλλαγών στην Ευρώπη και την τέταρτη εταιρεία πληρωμών στον κόσμο ενώ δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες. Το 2022 ο τζίρος της ανήλθε σε 4.4 δισ. ευρώ, προστέθηκαν 90.000 νέες επιχειρήσεις ενώ η ετήσια επένδυση σε R&D έφτασε τα 243 εκ. ευρώ.

 

Σημειώνεται ότι το 2021 η Worldline εξαγόρασε τις δραστηριότητες της Cardlink καθώς και το Cards Acquiring Business της Eurobank.

 

Παράλληλα, ως μια από τις πέντε επιλεγμένες εταιρίες από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), η Worldline,  συμμετέχει στις δοκιμές offline ψηφιακών πρωτοτύπων του ευρώ, στο πλαίσιο της έρευνας της ΕΚΤ.

 

Γιάννης Λεοντάρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ