Ξεκίνησε την 27η Ιανουαρίου, η διαπραγμάτευση των μετοχών της επενδυτικής εταιρείας Wealth Avenue PLC στη Ν.Ε.Α. του Χ.Α.Κ., αφού έλαβε το πράσινο φως από το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου για την εισαγωγή 32.097.500 μετοχών με τιμή εισαγωγής τα 0,28 ευρώ

Η νεοϊδρυθείσα Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία διαθέτει διοικητική ομάδα με πλούσια εμπειρία στο Real Estate και τις επενδύσεις με ολοκληρωμένα έως τώρα πάνω από 350 έργα οικιστικής και εμπορικής χρήσεως επιφάνειας 76.000 τ.μ.

Έχει ήδη ξεκινήσει τις δραστηριότητες της αρχικά στην Ελλάδα και σε δεύτερη φάση θα προχωρήσει και στο εξωτερικό.

  • Βασικοί μέτοχοι της Wealth Avenue είναι οι αδερφοί Βανδώροι (Αλέξιος και Ανδρόνικος) δεύτερης γενιάς αρχιτέκτονες με CEO τον Αλέξιο o οποίος είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα του μεγαλύτερου Παγκόσμιου Οργανισμού για τα Ψηλά Κτίρια και το Αστικό Περιβάλλον (CTBUH), Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων, και είναι συνιδιοκτήτης στην μεγαλύτερη εταιρεία προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα (ΑποφασίΖΩ) και ο Λευτέρης Κοντός Capital Markets Expert και παράλληλα CEO της investors matchmaking πλατφόρμας In4Capital.com.

Η Wealth Avenue εστιάζει στην απόκτηση περιουσιακών στοιχείων σταθερής αξίας και εμπορικότητας που αποφέρουν επαναλαμβανόμενο εισόδημα αλλά και υψηλά περιθώρια κερδοφορίας και αποδόσεων κατά την μεταπώληση τους. Αυτό το πετυχαίνει αξιοποιώντας το ευρύ δίκτυο επαφών της για να έρχεται πρώτη σε επαφή με off market ακίνητα προς πώληση.

Το timing είναι κατάλληλο καθώς η ευκαιρία και οι προοπτικές που ανοίγονται ώστε τα επόμενα 4 με 5 χρόνια να αποτελέσουν μια «χρυσή περίοδο» για την περαιτέρω ανάκαμψη του Ελληνικού real estate αποτελεί κοινό τόπο στις εκτιμήσεις των ανθρώπων της αγοράς ακινήτων.

NICHE MARKET

Είναι μια ευέλικτη και έξυπνα δομημένη εταιρεία η οποία δεν ανταγωνίζεται μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους καθώς δραστηριοποιείται κυρίως σε ένα niche market το οποίο αφορά έργα εκμετάλλευσης ακινήτων σε εύρος από 1,5 εκατ. έως 5 εκατ. και όπως φανερώνουν οι στατιστικές σε αυτά τα επίπεδα αξιών οι μικροί κατασκευαστές συνήθως δεν «φτάνουν» και παράλληλα για τις μεγάλες εταιρείες όπως ΑΕΕΑΠ και άλλους ομίλους είναι σχετικά μικρά για να ασχοληθούν.

COINVESTMENTS

Η Wealth Avenue θα δίνει τη δυνατότητα να συνεπενδύουν μαζί της σε επιλεγμένα projects ακινήτων όσοι είναι ήδη μέτοχοι της εταιρείας και επιθυμούν να πάρουν μέρος σε επενδύσεις που έως τώρα συνήθως υλοποιούνται από θεσμικούς επενδυτές και εταιρείες με πολυπληθείς ομάδες διεκπεραίωσης καθώς και με μεγάλα ποσά επένδυσης. Mε αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει να πολλαπλασιάζει τα υπό διαχείριση κεφάλαια, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εταιρεία και τους μετόχους της. Βασικός της στόχος είναι να εκδημοκρατίσει τις επενδύσεις στα ακίνητα δίνοντας τη δυνατότητα να δρέψουν τους καρπούς αυτού του επενδυτικού κλάδου όλο και περισσότεροι συμμετέχοντες.

 

GOLDEN VISA DESK

Σημαντικός παράγοντας για την στρατηγική της Wealth Avenue αποτελούν οι εδραιωμένες συνεργασίες για την εξυπηρέτηση αγοραστών από το εξωτερικό για αυτό έχει δομήσει ένα καθετοποιημένο τμήμα με αποδεδειγμένα έμπειρα στελέχη για την ανάπτυξη και πώληση ακινήτων σε πελάτες του εξωτερικού με το πρόγραμμα Golden Visa (και όχι μόνο) πολλοί εκ των οποίων δήλωσαν έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον και αποτελούν δυνητικούς συνεπενδυτές στις αναπτύξεις ακινήτων που σχεδιάζονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ