Στην απόκτηση 4 ακινήτων στην Αθήνα προχώρησε η Wealth Avenue PLC, ένας νέος πάικτης στον κλάδο των επενδύσεων που είχε εισέλθει στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου στα τέλη του Γενάρη.

Πρόκειται για μια ισχυρά υποσχόμενη εταιρεία με διοικητική ομάδα που διαθέτει πλούσια εμπειρία στο Real Estate και ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα κμε στόχο την επέκτασή της και στο εξωτερικό.

  • Βασικοί μέτοχοι της Wealth Avenue είναι οι αδερφοί Βανδώροι (Αλέξιος και Ανδρόνικος) δεύτερης γενιάς αρχιτέκτονες με CEO τον Αλέξιο o οποίος είναι εκπρόσωπος στην Ελλάδα του μεγαλύτερου Παγκόσμιου Οργανισμού για τα Ψηλά Κτίρια και το Αστικό Περιβάλλον (CTBUH), Αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων, και είναι συνιδιοκτήτης στην μεγαλύτερη εταιρεία προσωπικής ανάπτυξης στην Ελλάδα (ΑποφασίΖΩ) και ο Λευτέρης Κοντός Capital Markets Expert και παράλληλα CEO της investors matchmaking πλατφόρμας In4Capital.com.
Παράλληλα, δεν επιχειρεί να ανταγωνιστεί μεγάλους κατασκευαστικούς ομίλους καθώς δραστηριοποιείται κυρίως σε ένα niche market το οποίο αφορά έργα εκμετάλλευσης ακινήτων σε εύρος από 1,5 εκατ. έως 5 εκατ.

 

Aναλυτικά η ανακοίνωση των εξαγορών:

Ανακοινώνουμε ότι στα πλαίσια υλοποίησης του επιχειρηματικού μας πλάνου και συγκεκριμένα στον τομέα “Αγοράς, Ανακαίνισης και Μεταπώλησης ή Ενοικίασης” ακινήτων ιδιοκτησίας μας, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και ειδικότερα με το τμήμα Εμπορικής Αξιοποίησης Ακινήτων της λάβαμε κατακυρωτική έγκριση, και προχωρούμε στην απόκτηση τεσσάρων ακινήτων με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1) διαμέρισμα στην οδό Ευγενίου Καραβία 64, ισόγειο 64,4 τμ με αποθήκη 2 τμ, Αθήνα

2) διαμέρισμα στην οδό Μοσχονησίων 2, ισόγειο 68,44 τμ, Νέα Σμύρνη, Αθήνα

3) διαμέρισμα στην οδό Αλκαμένους 125, 4ος όροφος 55 τμ, Αθήνα

4) διαμέρισμα στην οδό Αριστομένους 30-36, ισόγειο 46 τμ Αθήνα

Το συνολικό τίμημα ανέρχεται στις 200.000 ευρώ.

Η αγορά αυτή επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων μας και χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου με κεφάλαια της εταιρείας τα οποία αντλήθηκαν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που πραγματοποιήθηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here