Είναι η 1ηstartup από Ελλάδα και Κύπρο που εντάσσεται στο παγκόσμιο πρόγραμμα της Mastercard

Η Warply,η ηγέτιδα ευρωπαϊκή εταιρεία στις ψηφιακές πληρωμές και στα προγράμματα πιστότητας καταναλωτή, επιλέχθηκε και προκρίθηκε στο Mastercard Start Path, το παγκόσμιο πρόγραμμα της Mastercard για την ανάδειξη μεγάλων fintech start up εταιρειών. Η Warply είναι η πρώτη start up από Ελλάδα και Κύπρο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Start Path από την έναρξη του, και είναι μια από τις 8 εταιρείες παγκοσμίως που επιλέχτηκαν ανάμεσα από 1,500 αιτήσεις από όλο τον κόσμο.

Η Warply προκρίθηκε στο Start Path με το “Payments Keyboard” ένα πραγματικά καινοτόμο και μοναδικό προϊόν στις ψηφιακές συναλλαγές, παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα native mobile keyboard που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες, μέσα από τα social media apps να πραγματοποιούν πληρωμές, P2P συναλλαγές, τραπεζικές συναλλαγές, κα. Παράλληλα, το “Payments Keyboard” αναγνωρίζει το περιεχόμενο τωνσυνομιλιών του χρήστη μέσασταchatting apps όπως το messenger, το whatsApp, κτλ. και προβάλλει προσωποποιημένες προσφορές βάσει του περιεχομένου, τις οποίες οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν και να μοιραστούν με τον συνομιλητή τους, παραμένοντας πάντα στο περιβάλλον των messaging apps.

Σαν μέλος του Mastercard Start Path, η Warplyέχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών και πελατών και ενίσχυση σε πολλούς τομείς σημαντικούς, για την περαιτέρω ανάπτυξη σε αγορές του εξωτερικού, όπου και στοχεύει τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε η Amy Neale, Vice President του Mastercard Start Path :“Στη Mastercard, αναζητούμε σε όλη την υφήλιο πρωτοποριακά startupsόπως ηWarply,που μπορούν να έχουν μεγάλη ανάπτυξη και να διαμορφώσουν το μέλλον των πληρωμών».

Όπως δήλωσε ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply,  «Στόχος μας για το επόμενο διάστημα είναι τοWarply“Payments Keyboard”να γίνει ένα intuitive financial hub υπηρεσιών σε όλα τα social media και τα chatting apps. Για να επισπεύσουμε τη διανομή του καινοτόμου αυτού προϊόντος, θα προχωρήσουμε σε λανσάρισμα παγκόσμιο του customer-facing key boardapp μέσα στο Q2 του 2020, αξιοποιώντας το οικοσύστημα της Mastercard και την υπάρχουσα υποδομή συνεργατών μας και PSD2 API. Κοιτάμε με δύναμη το μέλλον μας στο εξωτερικό και ανοίγουμε νέες αγορές, βασιζόμενοι στην καινοτομία και την πρωτοπορία μας, που μας διαφοροποιούν παγκόσμια. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που γίναμε μέλος στο Mastercard Start Path και η συνεργασία μας έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά με νέους πελάτες και επενδυτές, αλλά και με παρουσιάσεις στις μεγαλύτερες fintech διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο».

Περισσότερα για το Warply Payments Keyboard μπορείτε να δείτε στοhttps://warp.ly/keyboard-payments

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here