Πρωτότυπες παρουσιάσεις επίκαιρων θεμάτων ηγεσίας στην ατζέντα του Συμποσίου

Δια στόματος του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση θα ενημερωθεί το κοινό του 23ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα.Το 23ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Athens GrandHyatt.

Σκοπός τουΣυμποσίου είναι να αναδείξει τον πολυδιάστατο ρόλο του HRστο σύγχρονο, δυναμικό επιχειρησιακό περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, τον τόνο δίνουν -μεταξύ άλλων- οι παρουσιάσεις του Head of Global Talent Acquisition της ING Jan Karel Sindorff σχετικά με το employeeexperienceκαι την προσαρμογή σε νέα εργασιακά περιβάλλοντα, του «αιρετικού» ερευνητή Patrick Vermeren, ο οποίος θα δώσει ανατρεπτικά δεδομένα για δημοφιλή HR εργαλεία και της αεροπορικής ψυχολόγου των Aegean Airlines Τίνας Κοκλάμη για το μείζον θέμα της ψυχικής υγείας εργαζομένων.

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα του 23ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού έχει το “firesidechat” με τη γνωστή ηθοποιό και σκηνοθέτη Κάρμεν Ρουγγέρη για την επικοινωνία ανάμεσα σε ανθρώπους διαφορετικών γενεών, αλλά και οι τοποθετήσεις των Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού από CEPAL, FourSeasons, Groupama, Softomotive και ΤΙΤΑΝ για το πώς εξελίσσεται σήμερα ο «πόλεμος για το ταλέντο».

Το Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG αποτελεί την πλέον «ιστορική» εκδήλωση για την ελληνική HRκοινότητα, ως ένα από τα πρώτα επιχειρηματικά συνέδρια που διοργανώθηκαν στη χώρα μας: περισσότερα από 250 στελέχη δίνουν κάθε χρόνο το «παρών» στο Συμπόσιο.

Χορηγοί του συνεδρίου είναι οι εταιρείες AVIS, DIS, Edenred, Ergonomia και GenesisPharma.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να βρείτε στο site www.kpmgevents.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here