Η εταιρία Trikalinos συμμετείχε στη SEAFOOD EXPO GLOBAL 2023, που πραγματοποιήθηκε 25 με 27 Απριλίου στην Βαρκελώνη.

Η διοργάνωση προσέλκυσε περισσότερους από 2.000 εκθέτες και 29.000 επισκέπτες του κλάδου των αλιευμάτων, της εστίασης και του κλάδου Ho.Re.Ca. από 150 χώρες.

SEAFOOD EXPO GLOBAL 2023

 

Στο πλαίσιο της Έκθεσης παρουσίασε τις ιδιαίτερες σειρές των προϊόντων της, που έχουν «ταξιδέψει» στις μεγαλύτερες αγορές του πλανήτη.

Σπουδαία συμβολή στην επιτυχημένη ανάδειξη των προϊόντων Trikalinos και της χρήσης τους, υπήρξαν και τα καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της Ελληνικής συμμετοχής, όπου ο διακεκριμένος Έλληνας Chef κ. Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες.

Παράλληλα, η Trikalinos, συμμετείχε στο Οινογαστρονομικό event συνδυασμού θαλασσινών εδεσμάτων με το κατάλληλο Ελληνικό κρασί για την επίτευξη της μέγιστης γευστικής αρμονίας που διοργανώθηκε από τον ΕΛΟΠΥ, και επιμελήθηκε γαστρονομικά ο καταξιωμένος Chef Παναγιώτης Γιακαλής καθοδηγούμενος οινικά από τον Wine & Spirits Communicator,  Θοδωρή Λέλεκα.

Η εταιρία επιλέγει στρατηγικά τη συμμετοχή της σε εκθέσεις που διαμορφώνουν τις παγκόσμιες τάσεις της γαστρονομίας αναδεικνύοντας το διατροφικό προφίλ των προϊόντων της και τις συνεργασίες που έχει «χτίσει» σε παγκόσμιο επίπεδο με έμφαση στην ελληνικότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ