Μνημόνιο Συνεργασίας (MoU) με τη νοτιοκορεατική SK E&s, διεθνή εταιρεία με δραστηριότητες στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, το καθαρό υδρογόνο, τις ενεργειακές λύσεις και το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), υπέγραψε η Mytilineos Energy & Metals προκειμένου να διερευνηθούν τρόποι συνεργασίας στον ενεργειακό τομέα.

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας, οι δύο εταιρείες συμφωνούν να συνεργαστούν στους ακόλουθους τομείς: επιχειρηματικές ευκαιρίες στην αξιακή αλυσίδα φυσικού αερίου, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας LNG και των έργων μετατροπής φυσικού αερίου σε ηλεκτρική ενέργεια,·επιχειρηματικές ευκαιρίες στον τομέα των ΑΠΕ και άλλες επιχειρηματικές ευκαιρίες στον τομέα της ενέργειας σύμφωνα με τις με στόχο τη βελτιστοποίηση των συνεργειών μεταξύ τους.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Mytilineos είναι μία από τις λίγες ευρωπαϊκές εταιρείες που έχουν εισέλθει στην ασιατική αγορά με την κατασκευή φωτοβολταϊκού έργου ισχύος 1,55MW στο Yangpyung-gun.

Το έργο θα παράγει ετησίως 2000 πιστοποιητικά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (RECs), τα οποία θα πωλούνται στην SK Corporation βάσει 20ετούς συμφωνίας πώλησης ενέργειας (PPA).

 

Η Mytilineos συμμετέχει ενεργά στην κατασκευή και θέση σε λειτουργία αρκετών φωτοβολταϊκών έργων συνολικής ισχύος 26MW σε διάφορες επαρχίες, συμπεριλαμβανομένων των Jeollabuk-do, Gyeongsangnam-do και Chungcheongnam-do.

 

Αυτά τα έργα ήδη έχουν εξασφαλίσει μακροπρόθεσμες συμβάσεις PPA με θυγατρική του νοτιοκορεατικού ομίλου GS Corp.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ