Πιο πάνω κι από το 2019 είναι αυτή την στιγμή  η δραστηριότητα της Aegean στη Σαουδική Αραβία, δεδομένου ότι η κίνηση από και προς τη χώρα βρίσκεται σε ανοδική τάση τα τελευταία χρόνια, εκφράζοντας το εντεινόμενο τουριστικό αλλά και επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

Αυτό ακριβως το ενδιαφέρον υποστηρίζει η AEGEAN με το δίκτυό της καθώς έχει ήδη αυξήσει την παρουσία της σε σχέση με το αντίστοιχο 3ο τρίμηνο του 2019 κατά 25%, ενώ τώρα στο πλαίσιο στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής της Σαουδικής Αραβίας στην Αθήνα στις 26 και 27 Ιουλίου υπέγραψε μία ακόμη εμπορική συμφωνία: Ειδικότερα, η μεγαλύτερη εγχώρια αεροπορική υπέγραψε με τον τουριστικό και επιχειρηματικό όμιλο της Σαουδικής Αραβίας, ELAF την εμπορικήτης εκπροσώπηση. Στο πλαίσιο των συζητήσεων που πραγματοποιήθηκαν η AEGEAN εξέφρασε την  πρόθεση της να αυξήσει τον αριθμό των προγραμματισμένων πτήσεων τόσο προς τη Τζέντα όσο και προς το Ριάντ, μετά και την παραλαβή επιπλέον νέων αεροσκαφών AIRBUSneo 320 και 321 προσθέτοντας και πρωινό δρομολόγιο στο Ριάντ,  να διευρύνει  ακόμη περισσότερο την περίοδο εξυπηρέτησης των δρομολόγιων από και προς τις δύο πρωτεύουσες αλλά και να προχωρήσει στην προσθήκη ενός ακόμη νέου προορισμού, που θα διασυνδέει την Αθήνα με το Νταμάμ.

 

Η AEGEAN επενδύει στη Σαουδική Αραβία επιχειρώντας με τακτικές πτήσεις από το 2015 και αυξάνοντας σταδιακά  την παρουσία της. Σημειωτέον ότι η εταιρεία διασυνδέει την Ελλάδα με τη Σαουδική Αραβία πραγματοποιώντας τακτικές πτήσεις από και προς την Αθήνα και τα αεροδρόμια του Ριάντ και της Τζέντα.

Πιο συγκεκριμένα η AEGEAN επιχειρεί  με τρείς εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς και το αεροδρόμιο της Τζέντα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου και με τρείς εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς το Ριάντ τη  θερινή περίοδο. 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here