Ο Όμιλος Dixons Carphone αναμένεται να περικόψει 141 θέσεις εργασίας από διοικητικές υπηρεσίες σε Μ. Βρετανία και Ιρλανδία στο πλαίσιο σχεδίου αναδιάρθρωσης, αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Retail Week, οι περικοπές θέσεων εργασίας αφορούν στα γραφεία του Ομίλου στο Acton, Poole, Loughborough, Warrington και στην Ιρλανδία. Η έδρα της Dixons Carophone στο Acton, στα περίχωρα του Λονδίνου, θα φέρει το κύριο βάρος των περισσότερων περικοπών θέσεων εργασίας, σύμφωνα με ένα σημείωμα που βρέθηκε στη διάθεση του Retail Week.

Ωστόσο, αναφέρουν βρετανικά MME, ο τελευταίος γύρος περικοπών θέσεων εργασίας δεν θα επηρεάσει το προσωπικό των καταστημάτων.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται ένα μήνα μετά τη δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων της Dixons Carphone, στην οποία καταγράφηκε πτώση 22% της προ φόρων κερδοφορίας, η οποία διαμορφώθηκε στα 298 εκατ. στερλίνες

Η επίδοση αυτή οδήγησε τον Baldock να ανακοινώσει ότι το πενταετές σχέδιο μετασχηματισμού του Ομίλου Dixons Carphone θα επιταχυνόταν. Άλλες σημεία του σχεδίου αναδιάρθρωσης περιλαμβάνουν τη συγχώνευση των ομάδων του βραχίονα Currys PC με την Carphone Warehouse και την επένδυση 200 εκατομμυρίων στερλινών για την εκπαίδευση προσωπικού με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here