Από την Dixons των καταναλωτικών προϊόντων, στην τράπεζα Πειραιώς, στην Εθνική Τράπεζα και -από αύριο- στο διοικητικό συμβούλιο της Εurobank.

Την θέση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Eurobank, αναλαμβάνει σύντομα ο Ανδρέας Αθανασόπουλος που αυτόματα συνεπάγεται θέση το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας, ακριβώς δίπλα στον CEO Φωκίωνα Καραβία.

  • Ο κ. Αθανασόπουλος, είχε στο παρελθόν διατελέσει αναπληρωτής γενικός διευθυντής στη Eurobank EFG αλλά και  διευθυντής marketing στην Τράπεζα Πειραιώς και στη συνέχεια γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής στην Εθνική Τράπεζα.

Επιστρέφει στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου βρίσκεται τα δύο τελευταία χρόνια, μετά την επιτυχημένη πορεία του στο τιμόνι της Dixons South East Europe – Κωτσόβολος και την αναβάθμισή του στη θέση του Group Chief Customer Officer και CEO Financial Services στον όμιλο Dixons Carphone.

Με σπουδές Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στην Πάτρα, μεταπτυχιακό στη Στατιστική και στην Επιχειρησιακή Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Essex, διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Warwick και κατόπιν στο London Business School, o k. Aθανασόπουλος έχει επίσης  εργαστεί ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Warwick (1991-1996) και στο ALBA Graduate School.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here