Τα ετήσια βραβεία επιχειρηματικότητας με τα οποία επιβραβεύει κάθε χρόνο τα διακριθέντα μέλη του ο παγκόσμιος οργανισμός επιχειρηματικής δικτύωσης BNI (Business Network International), απονεμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στο Kολλέγιο Αθηνών.

Την εκδήλωση στην οποία παρέστησαν εξέχουσες μορφές του ελληνικού επιχειρείν τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου, οι οποίοι στις σύντομες ομιλίες τους αναφέρθηκαν στο ρόλο της μικρομεσαίας επιχείρησης στην ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας.

Στην ομιλία του ο Υπουργός Ψηφιακής διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου αναφέρθηκε αναφέρθηκε στο επόμενο στάδιο της ψηφιοποίησης του κράτους, στην εξάλειψη της γραφειοκρατίας στις συναλλαγές του πολίτη με το Δημόσιο και παρουσίασε συγκεκριμένες καινοτόμες πρωτοβουλίες όπως ο ψηφιακός βοηθός mAIgov, αλλά και οι νέες δυνατότητες που σχεδιάζεται να παρέχονται μέσω του Gov.gr Wallet.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Αδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο ρόλο της καινοτομίας στη διευκόλυνση του επιχειρείν και ειδικώς στο ψηφιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Υγείας για τη δημιουργία Ψηφιακού φακέλου του ασθενούς, που θα έχει ως αποτέλεσμα τη διευκόλυνση του πολίτη και την εύρυθμη λειτουργία ολόκληρου του συστήματος υγείας. Πιστός στη στήριξη της επιχειρηματικότητας έκλεισε την ομιλία του υπογραμμίζοντας τη σημαντικότητα της υγιούς επιχειρηματικότητας με υποδομές σαν αυτές που εισάγει το σύστημα ΒΝΙ.

Κάθε χρόνο η ΒΝΙ βραβεύει τη στόχευση, τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα σε εξωστρέφεια και κλαδικές συνέργειες μεταξύ των επιχειρηματιών- μελών της. Φέτος, τα βραβεία τίμησαν 20 επιχειρηματίες (μέλη επιχειρηματικών ομάδων που λειτουργούν στο πλαίσιο της BNI), ενώ απονεμήθηκε για πρώτη φορά ειδική διεθνής βράβευση σε μια από τις επιχειρηματικές ομάδες.

Η BNI είναι ένα επιχειρηματικό δίκτυο που στηρίζει περισσότερους από 300.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων σε 75 χώρες του κόσμου από το 1985. Αυτό που ξεχωρίζει τη ΒΝΙ από οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό δίκτυο, είναι οτι τα μέλη ακολουθούν ένα συγκεκριμένο σύστημα, το οποίο αποτελεί παγκόσμια πατέντα, μέσα στο οποίο καλλιεργείται η εμπιστοσύνη, και ανταλλάσσονται επαγγελματικές συστάσεις που δημιουργούν νέες δουλειές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ