Την παρουσίαση των καινοτόμων και έξυπνων λύσεων της ”Neos Beyond Payments” στο τομέα των wearables ανέπαφων πληρωμών είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από τον κ. Παναγιώτη Μαρκίδη, Co–Founder της start-up εταιρείας στο πλαίσιο του Digital Banking Forum 2021.

Συνδυάζοντας την τέχνη της κοσμηματοποιίας με τεχνολογίες αιχμής, η Neos δημιουργεί μοντέρνα, εύχρηστα και χωρίς μπαταρία μέσα πληρωμής. Πήρε το όνομά της από την ελληνική λέξη «νέο», που σημαίνει νέο και φρέσκο

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και των επικοινωνιών, ο κ. Μαρκίδης καινοτομεί στο οικοσυστήμα fintech, πιστεύοντας ακράδαντα στο μέλλον της κοινωνίας χωρίς μετρητά.

Η Neos παρέχει wearables πληρωμές, προσφέροντας  γρήγορη, ασφαλή και απρόσκοπτη εμπειρία που ταιριάζει με κάθε τρόπο ζωής, ενσωματώνοντας  ποιότητες όπως μόδα, κομψότητα, προσωπικό γούστο καθώς και επιλογές αυτοσχεδιασμού

Έχοντας συγκεντρώσει τεχνογνωσία από τις επιχειρήσεις τραπεζών, μόδας και τεχνολογίας, η εταιρεία δημιούργησε απλουστευμένες και ολοκληρωμένες μορφές συνεργασίας, αλλάζοντας ουσιαστικά την φόρμα στην αγορά των wearables πληρωμών μέσω της πρώτης παθητικής πληρωμής  που άρει όλους τους περιορισμούς που σχετίζονται με τη χρήση μικρο-καρτών.

Η γκάμα των προϊόντων της είναι αρκετά διευρυμένη προσφέροντας  λύσεις τόσο κατασκευαστές κοσμημάτων ή για τράπεζες που θέλουν να εισέλθουν στην αγορά των wearables πληρωμών ενώ προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες σε προνομιακή τιμή σε τρίτους καθώς και επίσης ειδικά σχεδιασμένα wearables, υπό το καθεστώς ”in a white label partnership”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here