Άμεση χρηματοδότηση με κεφάλαιο κίνησης,  χωρίς «ψιλά γράμματα», χωρίς επισκέψεις σε γκισέ και χωρίς άλλες χρονοβόρες διαδικασίες και καλύψεις, προσφέρει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με το Viva Advance Financing η Viva Wallet.

Η συγκεκριμένη χρηματοδοτική λύση απευθύνεται σε χιλιάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μέσω της θυγατρικής τράπεζας του Ομίλου, Vivabank.

To Viva Advance Financing βασίζεται στο προφίλ πληρωμών με κάρτες που οι μικρές επιχειρήσεις έχουν ήδη «χτίσει» με τη Viva Wallet και:

–           ελαχιστοποιεί το χρόνο εκταμίευσης σε λίγες μόνο ημέρες,

–           ορίζει ένα σταθερό και εκ των προτέρων γνωστό κόστος αποπληρωμής, με πλήρη διαφάνεια και χωρίς κρυφές χρεώσεις,

–           καθιστά εύκολη τη διαδικασία εξυπηρέτησής του, με καθορισμό από την επιχείρηση του ποσοστού επί των καθημερινών πωλήσεων με κάρτες που θα αποπληρώνει τη χρηματοδότηση και

–           ολοκληρώνεται με πλήρως ηλεκτρονικές διαδικασίες, χωρίς άλλες δεσμεύσεις για την επιχείρηση.

Μικρές επιχειρήσεις που δέχονται πληρωμές με Viva Wallet ή ξεκινούν τώρα τη συνεργασία τους με αυτή, χτίζουν το προφίλ πληρωμών τους για διάρκεια τουλάχιστον ενός τριμήνου και, εφ’ όσον πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές, καθίστανται επιλέξιμες για το Viva Advance Financing με αυτοματοποιημένη διαδικασία αξιολόγησης. Ανάλογα με τη δυναμική της επιχείρησης και τον όγκο συναλλαγών με κάρτες,  εμφανίζονται αυτόματα επιλογές δανεισμού που κυμαίνονται από 5.000€ έως 100.000€, με χρονικό διάστημα αποπληρωμής από 6 έως 12 μήνες, με σταθερό και εκ των προτέρων γνωστό κόστος αποπληρωμής, χωρίς άλλες κρυφές χρεώσεις.

  • «To Viva Advance Financing είναι η λύση στο πρόβλημα που έχουν οι μικρές επιχειρήσεις να βρουν γρήγορα και χωρίς περιττή γραφειοκρατία, χρηματοδότηση για τις έκτακτες ή προγραμματισμένες επιχειρηματικές ανάγκες τους. Με βασικό κριτήριο την αξιοπιστία τους και την αξία των συναλλαγών τους με κάρτες, και χωρίς τη δέσμευση άλλων περιουσιακών στοιχείων τους ως εγγύηση, οι επιχειρήσεις αποκτούν πλέον πρόσβαση σε κεφάλαια για την ανάπτυξή τους.
  • Όπως όλα τα προϊόντα της Viva Wallet, το Viva Advance Financing υλοποιείται πλήρως ηλεκτρονικά με καινοτόμες διαδικασίες και έχει σκοπό να αλλάξει το τοπίο των διαδικασιών δανειοδοτήσεων στην Ελλάδα και σταδιακά στις υπόλοιπες χώρες παρουσίας της Viva Wallet στην Ευρώπη,»

σημειώνει ο Μάκης Αντύπας, CEO της Vivabank και συνιδρυτής της Viva Wallet.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here