Τα χριστουγεννιάτικα ψώνια θα είναι φέτος λίγο διαφορετικά από συνήθως, με click away αγορές εξαιτίας του COVID-19.

Η Viva Wallet προσφέρει τη λύση Quick Pay και τη μεγάλη της γκάμα Android τερματικών για ανέπαφες συναλλαγές.

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Viva Wallet προσφέρει μια πλήρη γκάμα ανέπαφων τερματικών, ιδανικά για τις ανάγκες της περιόδου: Τα android τερματικά Viva Wallet (Mini Card Reader, Mobile Card Terminal, Mobile Card Terminal Plus & Android Card Terminal 4G) είναι φορητά και μπορούν να μεταφερθούν στην είσοδο του καταστήματος για ανέπαφες συναλλαγές. Επίσης, σε περίπτωση που χρειαστεί η χρήση PIN από τους πελάτες, είναι εύκολα στην απολύμανση.

Επιπρόσθετα, με την υπηρεσία Quick Pay της Viva Wallet, οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν με κάρτα από μακριά μέσω ενός απλού link που τους αποστέλλεται χωρίς να απαιτείται τεχνική εγκατάσταση, ούτε γνώσεις προγραμματισμού. Για τις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e-shop και δέχονται παραγγελίες μέσω τηλεφώνου ή ειδικής φορμας στο site τους, δίνεται η δυνατότητα να στείλουν στους πελάτες τους ένα link πληρωμής που μπορεί να μοιραστεί με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και μέσω ενός μηνύματος στα social media, Whats App, Viber κλπ.

Η διαδικασία για να δημιουργήσετε το Quick Pay link είναι απλή:

1. Μπαίνετε στο Viva Wallet business λογαριασμό σας ή δημιουργείτε έναν.

2. Δημιουργείτε ένα link, το μοιράζεστε με οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και μέσω ενός μηνύματος στα social media, στο Whats App, Viber κλπ.

Ο παραλήπτης συμπληρώνει το ονοματεπώνυμό του, το ποσό, μία περιγραφή και προχωρά στην πληρωμή.
Από τη στιγμή που έχετε λάβει την πληρωμή, στη συνέχεια ορίζετε με τον πελάτη σας πότε θα έρθει να παραλάβει τα ψώνια του.

Η διαδικασία είναι απλή και δε χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού για να στηθεί, αφού μπορεί να το δημιουργήσει οποιοσδήποτε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Χρησιμοποιώντας τις μοναδικές Viva Wallet υπηρεσίες, όπως το Quick Pay για την επιχείρηση σας και πληρώνοντας με τη Viva Wallet Company κάρτα για τα εταιρικά σας έξοδα [διαφημίσεις στο internet (Google ads, Facebook ads, βενζίνη κλπ.], μπορείτε να μηδενίσετε την προμήθεια στις συναλλαγές σας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here