Η Tuk Tuk Hellas, μεγάλος χορηγός των Coffee Business Awards, παρουσιάζει τις δυνατότητες για βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και πώς το νέο επιχειρηματικό μοντέλο είναι εφικτό.

Η τάση της αγοράς-Τι ζητούν οι καταναλωτές

Οι καταναλωτές, έχοντας πλέον κατανοήσει και κατακτήσει τις αρχές της ευεξίας, όπως η σωματική δραστηριότητα, η σωστή διατροφή και η ποιότητα του ύπνου για την προσωπική ευεξία, αρχίζουν να στρέφουν αλλού την προσοχή τους.

Κοιτάζοντας πέρα από την ιδέα της προσωπικής ευημερίας, η νέα γενιά καταναλωτών σκέφτεται με συνείδηση σχετικά με τον τρόπο που παίρνει τις αποφάσεις της και επιλέγει σύμφωνα με το πώς αυτές έχουν αντίκτυπο στον ευρύτερο κόσμο, ειδικά όταν πρόκειται για τις επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζεται ή επιλέγει τα προϊόντα τους. Ζητά από τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους, να δεσμεύονται πραγματικά με τη βιωσιμότητα.

Οι εταιρείες που επιλέγουν οι καταναλωτές ζητείται να έχουν έναν σκοπό πέρα από το κέρδος (ή τουλάχιστον παράλληλα) και τη φιλοσοφία της ευεξίας. Τα εμπορικά σήματα πρέπει να «εφαρμόζουν αυτό που κηρύττουν», να δείχνουν τον δρόμο.

Η πρόταση της Tuk Tuk Hellas στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

Η εταιρεία Tuk Tuk Hellas είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των 100% ηλεκτρικών και fun οχημάτων e-Tuk στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Αποτελείται από μια ομάδα με νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες για την ηλεκτροκίνηση, αλλά και για την πράσινη επιχειρηματικότητα, που αναπτύσσεται συνεχώς και στη χώρα μας.

Τα δύο οχήματα που διανέμει η Tuk Tuk Hellas, το επιβατικό Limo GT και το επαγγελματικό Vendo GT, απαντούν στις ανάγκες των καταναλωτών για βιώσιμη ανάπτυξη με τον πιο οικολογικό τρόπο. Είναι 100% ηλεκτρικά, αθόρυβα, με υπερσύγχρονο κινητήρα 7 KW (9 Hp) της Bosch και, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες μπαταρίες Trojan, προσφέρουν μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία.

Το κορυφαίο σύστημα ανάρτησης Koni, που διαθέτουν, χαρίζει μέγιστη σταθερότητα στην οδηγική τους συμπεριφορά. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 45 χλμ., που τα χαρακτηρίζει ιδανικά για μετακινήσεις μέσα στην πόλη ή στο νησί. Έχουν αυτονομία κίνησης έως 80 χλμ. χρησιμοποιώντας μπαταρία Lead Acid και 100 χλμ. χρησιμοποιώντας μπαταρία Li-ion και, λόγω των λιγότερων μετακινούμενων εξαρτημάτων σε σύγκριση με τα συμβατικά οχήματα, τα e-Tuks έχουν λιγότερες βλάβες, συνεπώς λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας και με πολύ χαμηλό συνολικό κόστος συντήρησης.

Το Limo GT είναι το πιο fun όχημα στη μετακίνηση! Ανοικτό περιμετρικά, δίνει τη δυνατότητα στον επιβάτη να απολαμβάνει τη θέα, με ορατότητα 360 μοιρών. Είναι το ιδανικό όχημα για βόλτα μέσα στην πόλη ή στα στενά σοκάκια των νησιών, μετακινώντας άνετα και ευχάριστα 4+1 άτομα. Οι επισκέπτες της επιχείρησής σας θα το προτιμήσουν, γιατί, εκτός του ότι είναι αισθητικά υπέροχο, θα τους προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία.

Για τα παραπάνω του χαρακτηριστικά, η Tuk Tuk Hellas δημιούργησε την Tuk Tuk Tours, προσφέροντας στους επισκέπτες περιηγήσεις σε ιστορικά σημεία και μοναδικά σημεία με θέα. Αυτή τη στιγμή, τα e-Tuks Limo GT κινούνται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στα γραφικά στενά της Τήνου, της Μυκόνου και της Σαντορίνης και, σύντομα, μέσα από το πρόγραμμα franchise ανάπτυξης του δικτύου της Tuk Tuk Tours, θα κινούνται στη Ζάκυνθο, στην Κω, στη Ρόδο, στην Κέρκυρα και στην Κρήτη.

Το Vendo GT είναι η επανάσταση στη street food κατηγορία, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε mini bar, beer bar, coffee truck, bakery truck και πολλά άλλα. Είναι το ιδανικό όχημα για να το οδηγήσετε, να το αγοράσετε ή να το νοικιάσετε, είναι ο ηλεκτροκίνητος συνεργάτης σας για την προώθηση της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας. Στην Ελλάδα και την Κύπρο, ήδη κυκλοφορούν Vendo GT που έχουν μετατραπεί σε coffee shop, σε κινητά bar σε εκδηλώσεις και εκθέσεις, αλλά και το νέο Tuk Donut, που τρέχει στους δρόμους της Αθήνας, της Τήνου και της Μυκόνου και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς μέσα από το πρόγραμμα franchise ανάπτυξής του.

Είτε είστε νέος επιχειρηματίας είτε θέλετε να αναπτύξετε την υπάρχουσα επιχείρηση με οικολογικό τρόπο, επικοινωνήστε με την Tuk Tuk Hellas και ανακαλύψτε τους τρόπους απογείωσης της επιχείρησής σας. Ο χρόνος απόσβεσης καθώς και το μηδενικό κόστος συντήρησης των ηλεκτρικών οχημάτων καθιστούν την απόκτηση ενός e-Τuk την απόλυτη επιχειρηματική κίνηση, με κατάληξη την απόλυτη επιτυχία.

Λίγα λόγια για την Tuk Tuk Hellas

Το πρώτο εργοστάσιο Tuk Tuk δημιουργήθηκε το 2008 στην Ολλανδία. Μια ολοκαίνουργια εταιρεία, που ξεκίνησε με σκοπό να κάνει τον κόσμο πιο διασκεδαστικό, πιο φιλικό και πιο χρωματιστό. Φιλικό για εμάς σημαίνει βιώσιμο και βιώσιμο για εμάς σημαίνει ηλεκτρικό.

Το εθνικό όχημα της Ταϊλάνδης μεταμορφώθηκε, έγινε οικολογικό και 100% ηλεκτρικό και επαναλανσαρίστηκε. Με εξαιρετική επιτυχία, προωθήθηκε σε χώρες της Ευρώπης όπως η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Γερμανία, το Μαυροβούνιο, το Βέλγιο και πολλές άλλες.

Η νέα, εξελιγμένη μορφή και τεχνολογία του e-Tuk (η ονομασία Tuk Tuk αντικαταστάθηκε από το οικολογικό e- και το μισό Tuk), σε συνεργασία με τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία υπέρ των ηλεκτρικών οχημάτων, οδήγησε στη διθυραμβική είσοδο του αυτοκινήτου στην ευρύτερη αγορά.

Το e-Tuk χρησιμοποιείται ως εργαλείο τουρισμού, προώθησης, μεταφορών και γενικά μιας ευρύτερης έννοιας επαναπροσδιορισμού του συμβατικού αυτοκινήτου με κάτι πιο καθαρό, ηλεκτρικό και τεχνολογικά άρτιο.

Η εταιρεία Tuk Tuk Hellas είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των 100% ηλεκτρικών και fun οχημάτων e-Tuk Limo GT και Vendo GT στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία.

………………..

Περιοδικό ΧΡΗΜΑ, τευχ. Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here