Η Tuk Tuk Hellas, μεγάλος χορηγός των Coffee Business Awards, παρουσίασε τις δυνατότητες του Vendo GT για την προώθηση των εταιρειών καφέ και καφεστίασης.

Το Vendo GT είναι ο νέος συνεργάτης για την προώθηση ή την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η πώληση, η προώθηση ή η μεταφορά των προϊόντων σας μπορεί να γίνει με ξεχωριστό στυλ, χρησιμοποιώντας το καινούργιο Vendo GT. Με μεγάλο χώρο αποθήκευσης, πολλαπλές δυνατότητες διαμόρφωσης θυρών και αυτονομία. Μια σίγουρη επιχειρηματική λύση για την προώθηση, την πώληση ή τη μεταφορά των προϊόντων σας.

Το Vendo GT είναι η επανάσταση στη street food κατηγορία, μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε mini bar, beer bar, coffee truck, bakery truck και πολλά άλλα. Το όχημα είναι 100% ηλεκτρικό, αθόρυβο, με υπερσύγχρονο κινητήρα 7 KW (9 Hp) της Bosch και, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες μπαταρίες Trojan, προσφέρει μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία.

Το κορυφαίο σύστημα ανάρτησης Koni, που διαθέτει, χαρίζει μέγιστη σταθερότητα στην οδηγική του συμπεριφορά. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 45 χλμ., που το καθιστά ιδανικό για μετακινήσεις μέσα στην πόλη ή στο νησί.

Έχει αυτονομία κίνησης έως 80 χλμ. χρησιμοποιώντας μπαταρία Lead Acid και 100 χλμ. χρησιμοποιώντας μπαταρία Li-ion. Λόγω των λιγότερων μετακινούμενων εξαρτημάτων, σε σύγκριση με τα συμβατικά οχήματα, το όχημα έχει λιγότερες βλάβες, συνεπώς λιγότερο χρόνο εκτός λειτουργίας και με πολύ χαμηλό συνολικό κόστος συντήρησης.

Το Vendo GT είναι το ιδανικό όχημα για να το οδηγήσετε, να το αγοράσετε ή να το νοικιάσετε, είναι ο ηλεκτροκίνητος συνεργάτης σας για την προώθηση της επιχείρησής σας και των προϊόντων σας.

Επικοινωνήστε με την Tuk Tuk Hellas και ανακαλύψτε τους τρόπους απογείωσης της επιχείρησής σας.

Η Tuk Tuk Hellas

Το πρώτο εργοστάσιο Tuk Tuk δημιουργήθηκε το 2008 στην Ολλανδία. Μια ολοκαίνουργια εταιρεία που ξεκίνησε με σκοπό να κάνει τον κόσμο πιο διασκεδαστικό, πιο φιλικό και πιο χρωματιστό. Φιλικό για εμάς σημαίνει βιώσιμο και βιώσιμο για εμάς σημαίνει ηλεκτρικό.

Το εθνικό όχημα της Ταϊλάνδης μεταμορφώθηκε, έγινε οικολογικό και 100% ηλεκτρικό και επαναλανσαρίστηκε. Με εξαιρετική επιτυχία προωθήθηκε σε χώρες της Ευρώπης, όπως η Πορτογαλία, η Γαλλία, η Ελβετία, η Γερμανία, το Μαυροβούνιο, το Βέλγιο και πολλές άλλες.

Η νέα, εξελιγμένη μορφή και τεχνολογία του e-Tuk (η ονομασία Tuk Tuk αντικαταστάθηκε από το οικολογικό e και το μισό Tuk), σε συνεργασία με τη νέα ευρωπαϊκή νομοθεσία υπέρ των ηλεκτρικών οχημάτων, οδήγησε στη διθυραμβική είσοδο του αυτοκινήτου στην ευρύτερη αγορά.

Το e-Tuk χρησιμοποιείται ως «εργαλείο» τουρισμού, προώθησης, μεταφορών και γενικά μιας ευρύτερης έννοιας επαναπροσδιορισμού του συμβατικού αυτοκινήτου με κάτι πιο καθαρό, ηλεκτρικό και τεχνολογικά άρτιο.

Η εταιρεία Tuk Tuk Hellas είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και αντιπρόσωπος των 100% ηλεκτρικών και fun οχημάτων e-Tuk στην Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. Αποτελείται από μια ομάδα με νέους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, αλλά και για την πράσινη επιχειρηματικότητα, που αναπτύσσεται συνεχώς και στη χώρα μας.

Τα δύο είδη e-Tuks, το επιβατηγό Limo GT και το business/marketer φορτηγάκι Vendo GT, είναι τα οχήματα του μέλλοντος, δεδομένου του ότι είναι ηλεκτρικά, αθόρυβα και δεν εκπέμπουν ρύπους προς το περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι τo Vendo GT είναι το πιο οικολογικό όχημα για τη μεταφορά, διανομή, καθώς και διαφήμιση, προϊόντων.

Το Limo GT αποτελεί τον πιο πρωτοποριακό, διασκεδαστικό και οικολογικό τρόπο για να περιηγηθεί κανείς στην πόλη με το e-Tuk Tour, το νέο fun trend της πόλης! Ειδικότερα, η Tuk Tuk Hellas έχει δημιουργήσει και την Tuk Tuk Hellas Tour, μια διασκεδαστική μορφή εξερεύνησης της πόλης.

Το Limo GT βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, για να ανακαλύψει το ιστορικό κέντρο με τον πιο fun τρόπο. Η διαδικασία είναι απλή: μέσω του booking system επιλέγεις τη διαδρομή που σε ευχαριστεί από τις προτεινόμενες ή δημιουργείς μια δική σου, 100% προσαρμοσμένη στα δικά σου ενδιαφέροντα.

Ο χρόνος απόσβεσης καθώς και το μηδενικό κόστος συντήρησης καθιστούν την απόκτηση ενός e-Τuk την απόλυτη επιχειρηματική κίνηση, με κατάληξη την απόλυτη επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here