“Γεννήθηκε” το 2008, με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στη Βούλα και “οραματιστή” τον Δημήτρη Κρομμύδα, από τη Μητρόπολη Καρδίτσας. Ο λόγος, για το Βιολογικό Χωριό, μια αλυσίδα που δραστηριοποιείται στον χώρο των βιολογικών προϊόντων από το 2008, η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών καταστημάτων. Το 2017 και το 2018 η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ενός μοντέλου μεικτού franchise.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα το Βιολογικό Χωριό έχει καταφέρει να αναπτυχθεί και σήμερα είναι ο leader της αγοράς με 19 supermarket σε όλη την Αττική.

Το τελευταίο κατάστημα στο Γαλάτσι εγκαινιάστηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2021, καλύπτοντας γεωγραφικά όλο και περισσότερα σημεία πώλησης. Το 19ο κατάστημα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού είναι το 6ο κατά σειρά που ανοίγει μέσα στο 2021.

Στους σύγχρονους και ευρύχωρους διαδρόμους του, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν μοναδικές αγοραστικές εμπειρίες, χωρίς να ανησυχούν για το πού θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους, καθώς το κατάστημα παρέχει θέσεις parking. Παράλληλα, καθημερινά βρίσκουν χιλιάδες ποιοτικές επιλογές σε βιολογικά, vegan, vegetarian, gluten free και οικολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως αντίστοιχα και σε όλα τα καταστήματα του Δικτύου. Ακόμη, δίνοντας έμφαση στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών και παροχών του, στο Γαλάτσι λειτουργεί και βιολογικό κρεοπωλείο με φρέσκα κρέατα ελληνικής παραγωγής.

Ο υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Χωριού, Γεώργιος Γραμματάς, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που καταφέρνουμε παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, να παραμείνουμε πιστοί στο επενδυτικό μας πλάνο. Στο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό, στόχος μας είναι να ερχόμαστε κοντά στους καταναλωτές από διαφορετικά σημεία της Αττικής, ώστε να τους προσφέρουμε ανά πάσα στιγμή τεράστια ποικιλία νόστιμων και θρεπτικών επιλογών σε βιολογικά τρόφιμα, αλλά και οικολογικών καλλυντικών και προϊόντων για το σπίτι. Το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης του Δικτύου, σχεδιάζουμε το άνοιγμα περισσότερων καταστημάτων, ενσωματώνοντας καινοτόμες υπηρεσίες, διατηρώντας έτσι την ηγετική μας θέση στην αγορά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και σας περιμένουμε για να μοιραστούμε όλοι μαζί ξεχωριστές βιολογικές γεύσεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here