Πιστοί στη δέσμευση να συμβάλλουν έμπρακτα στη φροντίδα και αναβίωση του πάρκου, ο Όμιλος Σαράντη και το megabrand SANITAS ένωσαν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους με την ΑΒ Βασιλόπουλος και πραγματοποίησαν την 2η κοινή δράση καθαρισμού στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, υποστηρίζοντας το έργο του Πανελλήνιου Εθελοντικού Κινήματος Save your Hood.

Το Σάββατο 06 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στο καταπράσινο πάρκο 256 στρεμμάτων. Στο κάλεσμα, ανταποκρίθηκαν άμεσα περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι των δύο εταιριών με τις οικογένειές τους καταφέρνοντας να συλλέξουν 7.800 λίτρα απορριμμάτων.

Στους εθελοντές μοιράστηκαν σακούλες απορριμμάτων νέας τεχνολογίας  SANITAS FLEX&STRONG από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό για τη συλλογή των απορριμμάτων.

Με μήνυμα «Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα», αποστολή του SANITAS, μέσω των καινοτόμων προϊόντων, είναι να αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο στην κουζίνα αλλά και να προστατεύει το περιβάλλον, ερευνώντας συνεχώς νέες, «πράσινες» λύσεις. Με αφορμή τον καθαρισμό, ενήλικες και παιδιά, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες στιγμές, να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους στη φύση και παράλληλα να αναδείξουν την αξία της εθελοντικής δράσης για τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος.

“Στον Όμιλο Σαράντη, ο εθελοντισμός βρίσκεται στην καρδιά των αξιών μας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.