Το μεγαλύτερο προορισμό λιανικής και αναψυχής της χώρας, συνολικής μισθώσιμης επιφάνειας 62.050τ.μ. δημιουργεί η Viohalco και η θυγατρική της Noval Property ΑΕΕΑΠ με τη νέα ανάπτυξη- επέκταση του εμπορικού κέντρου River West, συνολικού ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Πλέον, ολοκληρώθηκαν οι κατασκευαστικές εργασίες επέκτασης του εμπορικού στον Κηφισό, με την παράδοση του RIVER WEST OPEN, όπως ονομάζεται το σύνολο των νέων εγκαταστάσεων με μεγάλα καταστήματα λιανικής και νέους χώρους εστίασης, που             θα λειτουργούν, σε συνδυασμό με νέους εξωτερικούς χώρους πρασίνου και αναψυχής...

Η λειτουργία των καταστημάτων του RIVER WEST OPEN προγραμματίζεται για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2021 και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, flagship store της Decathlon επιφάνειας 5.016 τ.μ., megastore Μουστάκας 4.600 τ.μ., νέο κατάστημα Κωτσόβολος 2.170 τ.μ. και κατάστημα της αλυσίδας Jysk 1.305 τ.μ..

  • Oπως αναφέρουν οι επιτελείς του, με την έναρξη λειτουργίας των καταστημάτων, η οποία προγραμματίζεται για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2021, το εμπορικό συγκρότημα RIVER WEST αναδεικνύεται σε έναν καινοτόμο προορισμό αγορών και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία, ο οποίος συνδυάζει, με μοναδικό τρόπο, καταστήματα που βρίσκονται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους, συνολικής μισθώσιμης επιφάνειας 62.050τ.μ., καθώς και εκτεταμένους χώρους πρασίνου, παιχνιδιού και αναψυχής, που στην πλήρη τους ανάπτυξη θα φτάνουν τα 20 στρέμματα.

Η συνολική ανάπτυξη, ιδιοκτησίας Noval Property, καταλαμβάνει έκταση 83,5 στρεμμάτων, η οποία περιλαμβάνει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις του RIVER WEST, το megastore της ΙΚΕΑ και το RIVER WEST OPEN, με επιπλέον κορυφαίες εμπορικές αλυσίδες, ποικιλία επιλογών εστίασης και εξωτερικούς χώρους πρασίνου.

Η επέκταση του RIVER WEST αποτελεί συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας του, το οποίο, μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας του, συγκεντρώνει πλέον 5,6 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, ενώ η πληρότητα των υπαρχόντων εκμισθωμένων χώρων αγγίζει το 100%. Ο νέος εμπορικός πόλος υπολογίζεται ότι στην πλήρη λειτουργία του θα μπορεί να προσελκύει 8 εκατ. επισκέπτες αποφέροντας ετησιοποιημένα έσοδα 14 εκατ. ευρώ από 9,5- 10 εκατ. ευρώ με τα σημερινά δεδομένα.

Με την ολοκλήρωση του έργου, το RIVER WEST θα προσφέρει μεγάλους εξωτερικούς χώρους αναψυχής, συνολικής έκτασης 20 στρεμμάτων, που θα περιλαμβάνουν παιδική χαρά, υπαίθριο αμφιθέατρο, καταρράκτη και εκτεταμένους κήπους. Ταυτόχρονα, βρίσκονται υπό σχεδιασμό και πρωτοποριακοί χώροι διασκέδασης για το παιδί και την οικογένεια. Επιπλέον, θα διατίθεται δωρεάν parking 3.000 θέσεων.

Η Noval Property είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική ΑΕΕΑΠ βάσει αξίας χαρτοφυλακίου επενδυτικών ακινήτων. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Noval Property, το οποίο περιλαμβάνει 42 ακίνητα, κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα και, επιλεκτικά, στη Βουλγαρία, αποτελείται από κτήρια γραφείων, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία και πρώην βιομηχανικά κτήρια συνολικής δομημένης επιφάνειας 453.000 τ.μ. περίπου. Η αξία αποτίμησης των ακινήτων την 31.12.2020 ήταν  364,6 εκατ. ευρώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here