Η κορυφαία Ελληνική εταιρεία εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού και παραγωγής φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος Α.Ε. ανανεώνει το λογότυπο και την εταιρική της ταυτότητα σε μία κίνηση συμβολισμού και ουσίας. Έχοντας συμπληρώσει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας η εταιρεία Βίκος καθορίζει την πορεία για τα επόμενα 30 χρόνια. Ενσωματώνει τη δυναμική και τις καινοτόμες ιδέες της νέας γενιάς της επιχείρησης με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Σχεδιασμένο από τη βραβευμένη δημιουργική ομάδα της Beetroot, η νέα ταυτότητα αποτυπώνει την εξέλιξη και την ταυτόχρονη δέσμευση της εταιρείας να διατηρήσει τις σταθερές εταιρικές αρχές και αξίες της.

Η διοίκηση της Βίκος «ευχαριστεί την ομάδα της Beetroot για τη δημιουργική συνεργασία που αντανακλά το όραμά της εταιρείας. Η δημιουργία του νέου λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας, συμβολίζοντας τη δέσμευσή της να παραμείνει ηγέτιδα του κλάδου. Καθώς πατάει γερά στα θεμέλια της, τόσο οι καταναλωτές όσο και οι συνεργάτες μπορούν να περιμένουν την ίδια ακλόνητη αφοσίωση στην ποιότητα, την ακεραιότητα και την καινοτομία που καθόρισε το brand, τα τελευταία 30 χρόνια».