«Διακρίνεται» σε 5 κατηγορίες με 1 ασημένιο και 4 χρυσά βραβεία 
με τις επιτυχημένες καμπάνιες και ενέργειες που πραγματοποίησε το 2023

Η καταξιωμένη ελληνική εταιρεία Βίκος συγκεντρώνει σημαντικές διακρίσεις στα RETAIL BUSINESS AWARDS.

Στόχος των βραβείων είναι να αναγνωριστούν οι υγιείς δυνάμεις του λιανικού εμπορίου της χώρας, που αποδεικνύουν συνεχώς τη δυναμική τους, επενδύουν σε νέα υπερσύγχρονα μέσα, λαμβάνουν υπόψιν σε κάθε τους εγχείρημα το περιβάλλον, δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, φέρνουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και μειώνουν τις τιμές τους ενώ αυξάνονται οι επιβαρύνσεις.

Οι διακρίσεις της ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στα Retail Business Awards

Αναδεικνύεται προμηθευτής της χρονιάς Food & Drink και συγκεντρώνει τις εξής 5 τιμητικές διακρίσεις:

Κατηγορία SUPPLIERS’ CSR CAMPAIGN => Βραβείο GOLD για την υποστήριξη της Πανελλήνιας Εθελοντικής Φύτευσης σε συνεργασία με τη we4all.
Κατηγορίες SUPPLIERS’ BRAND CAMPAIGN & SUPPLIERS’ BRAND ACTIVATION => Βραβεία GOLD για τη 360ο καμπάνια The Pink Phenomenon για το πρoϊόν Bίκος Pink Grapefruit.

Κατηγορία SUPPLIER’ MARKETING TEAMS OF THE YEAR => Βραβείο GOLD γιατί οι ομάδες κάνουν τη διαφορά.

Κατηγορία SUPPLIERS’ BRAND SOCIAL MEDIA CAMPAIGN => Βραβείο SILVER για την περσόνα, Λάμπρος Ζοζεφίνης (ενσαρκώνει φανταστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος).

Κωνσταντίνος Κατσιάμης Εvent Operations Specialist, Μαρία Τριγκάκη Social Media Specialist, Ηλίας Λυμπέρης Brand & Media Manager, Απόστολος Παλλαντζάς Graphic Designer, Σταυρούλα Σεϋφού Brand & Communication Specialist, Ειρήνη Κωνσταντοπούλου Corporate & Marketing Tech Manager
Κίμων Δοκουμετζίδης, Buying Director Own Brands της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ & Ρηγίνος Σεπετάς Senior Project Manager & Μέλος της Διοίκησης Βίκος Α..Ε

Λίγα λόγια για την εταιρεία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, που ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από μας πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Η ποιότητα του νερού από την παραγωγή μέχρι και τον καταναλωτή και οι σχέσεις αξιοπιστίας με συνεργάτες αποτέλεσαν και τον κεντρικό άξονα μας φιλοσοφίας μας. Η παραγωγική δραστηριότητα με την εμφιάλωση ξεκινάει από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», που διαθέτει από το 1992 στην ελληνική αλλά και ξένη αγορά, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί βασικό προμηθευτή των μεγαλύτερων αλυσίδων supermarket της χώρας.

Επιπλέον, το 2014, και ως αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής Έρευνας και Ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών, λανσάροντας 8 διαφορετικές γεύσεις και δημιουργώντας, παράλληλα, μία νέα κατηγορία προϊόντων, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος». Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» είναι τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Παράγονται στο εργοστάσιο Καλπακίου με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΜΙΤΣΙΚΕΛΙ» κατευθείαν από την πηγή χωρίς καμία επεξεργασία, αλλά και με χυμούς από ελληνικά φρούτα. Το 2017 η εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.
Όλα τα προϊόντα μας παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα.
Πέρα από την παραγωγή άριστων προϊόντων, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. προάγει τη βιωσιμότητα και αφιερώνει προσπάθειες στην υποστήριξη της κοινότητας. Έτσι, συμβάλλει σε έναν πιο πράσινο πλανήτη και υποστηρίζει τοπικές πρωτοβουλίες, διασφαλίζοντας την καταλυτική βελτίωση του κόσμου γύρω μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ