Η Vendora, η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για την αγοραπωλησία μεταχειρισμένων και καινούργιων αντικειμένων, έκανε ένα πρωτοποριακό και συγχρόνως αυτονόητο βήμα για την ασφάλεια και τη διαφάνεια των διαδικτυακών συναλλαγών στην Ελλάδα.

Η Vendora είναι η πρώτη πλατφόρμα αγγελιών στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε ένα προϊόν και να πάρετε πίσω τα λεφτά σας σε περίπτωση που διαπιστώσατε κάποιο πρόβλημα με το δέμα που παραλάβατε. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, η Vendora ενεργεί ως αξιόπιστος διαμεσολαβητής που συλλέγει, κρατά και εκπληρώνει την πληρωμή μόνο όταν ικανοποιηθεί τόσο ο αγοραστής όσο και ο πωλητής.

Μετά από μια επιτυχημένη δοκιμαστική περίοδο, οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια καινούρια και ολοκληρωμένη υπηρεσία που κάνει τις συναλλαγές ακόμα πιο ασφαλείς, τις Εγγυημένες Συναλλαγές της Vendora. Ο αριθμός των συναλλαγών μέσω της υπηρεσίας αυτής αυξάνεται συνεχώς, καθώς πολλοί χρήστες έχουν αρχίσει να υιοθετούν την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία.

Γιατί η υπηρεσία αυτή πείθει και τους πιο δύσπιστους 

Μέσω των εγγυημένων συναλλαγών, η Vendora εγγυάται την ασφαλή αποστολή προϊόντων, την ασφάλεια των πληρωμών και τη διαφάνεια των συναλλαγών. Πλέον οι πιθανότητες απάτης ελαχιστοποιούνται, κάτι που δεν ισχύει για πλατφόρμες που είναι ενεργές στον ίδιο κλάδο και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες όπως το Facebook Marketplace.

Ασφάλεια πληρωμών

Η Vendora δεσμεύεται για την προστασία των δεδομένων και την ασφάλεια των πληρωμών.

Διαφάνεια συναλλαγών

Η συναλλαγή ολοκληρώνεται μόνο όταν υπάρχει έγκριση και των δύο πλευρών, επιτρέποντας την πιθανή επιστροφή χρημάτων, την επίλυση διαφορών σε περίπτωση διαφωνίας και την αμοιβαία αξιολόγηση.

Διασφάλιση αποστολής

Η Vendora σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε το δέμα σας και να επικυρώσετε ότι το προϊόν είναι ακριβώς όπως το περιμένατε.

Ένα επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι η εξυπηρέτηση πελατών της Vendora είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση καθ’ όλη τη διάρκεια μιας συναλλαγής. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here