Στην κάμερα του Banks Tv μίλησε η κα. Βασιλική Λαζαράκου, μετά το πέρας του Greek Corporate Governance Summit 2019, του 1ο Συνεδρίου που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, από την Ethos Events και τον Όμιλο Georgeson, σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και στοχεύει να γίνει συνέδριο θεσμός στον τομέα της Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Η Πρόεδρος, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την άρτια εκδήλωση στο Athens Plaza, τόνισε τη σημαντικότητα της εταιρικής διακυβέρνησης.

“Προτεραιότητα για την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς είναι να βελτιώσουμε το νομοθετικό πλαίσιο με ένα σχέδιο νόμου που βρίσκεται ήδη στο γραφείο του υπουργού.

“Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να δούμε τα διακυβέρνησης. Θα πρέπει να καταλάβουν όλες οι εταιρείες πόσο σημαντική είναι η εταιρική διακυβέρνηση, όπως και τη σημασία που έχουν οι ρυθμίσεις. Όλες οι εταιρείες πρέπει να ενσωματώσουν τις καλές πρακτικές, ώστε και η λειτουργία τους να βελτιωθεί και οι ίδιες να γίνουν πιο ανταγωνιστικές στο διεθνοποιημένο περιβάλλον που ζούμε”, τόνισε η κα. Λαζαράκου.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here