Στην bespot, start-up που δραστηριοποιείται στον κλάδο του Location Intelligence, επενδύει το Uni.Fund.

Αυτό ανακοίνωσε η Κατερίνα Πραματάρη, Partner του Uni.Fund, κατά τη διάρκεια του 10oυ Συνεδρίου του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών) που πραγματοποιήθηκε χθες στο OTEAcademy.

Η ανοιχτή καινοτομία (open innovation) στον κλάδο του FMCG Retail βρίσκεται ανάμεσα στις σύγχρονες τάσεις της επενδυτικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχολιάζοντας την επενδυτική δραστηριότητα στον κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο, η κ. Πραματάρη σημείωσε ότι ιδιαίτερα κατά την τελευταία 5ετία παρατηρείται αλματώδης αύξηση στον αριθμό των επενδύσεων, των εξαγορών και στο ύψος των επενδύσεων, με έμφαση στις τεχνολογίες της λιανικής (retail technologies).

Τι προσφέρει η πλατφόρμα της bespot

Μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή bespot (bespot app για android & iOS) οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύπτουν και να κερδίζουν δώρα στα σημεία που επισκέπτονται. Κάθε φορά που οι χρήστες ανοίγουν την εφαρμογή στα επιλεγμένα spots, μπορούν να ανακαλύψουν μια επιβράβευση, ενώ δίνοντας τη γνώμη τους, συλλέγουν πόντους άμεσα εξαργυρώσιμους σε δωροεπιταγές.

Οι συνιδρυτές της εταιρείας Λέων Γαβαλάς, Αναστασία Γρίβα και Κωνσταντίνος Δημητρός, μετατρέποντας την κίνηση στην πόλη σε ένα κυνήγι θησαυρού, βοηθούν τα καταστήματα να αυξήσουν την είσοδο καταναλωτών και να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες.

Τι πληροφορίες παρέχει η εφαρμογή

Με τον παραπάνω τρόπο η πλατφόρμα της bespot (bespot insights) δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε ζωντανά στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με φυσικές τοποθεσίες, καταστήματα, τις δραστηριότητες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών σε αυτά. Η εταιρεία εξάγει ήδη χρήσιμα insights για περισσότερα από 2.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα συμπεριλαμβανομένων καταστημάτων στους κλάδους των ηλεκτρονικών, της μόδας, του λιανεμπορίου τροφίμων, της εστίασης και σύντομα θα επεκταθεί και σε άλλους κλάδους στοχεύοντας να διεισδύσει στην αγορά του location intelligence που εκτιμάται να διαμορφωθεί στα 25 δις δολάρια μέχρι το 2025. Τα στελέχη των επιχειρήσεων μπορούν να κατανοήσουν καλύτερα τους υπάρχοντες και εν δυνάμει πελάτες από τις πληροφορίες που λαμβάνουν μέσω της bespot και να τις συνδυάσουν με άλλα διαθέσιμα δεδομένα προκειμένου να υποστηρίξουν καλύτερα τις αποφάσεις τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here