Στον νέο κύκλο χρηματοδότησης της Novoville συμμετέχει το Uni.Fund μαζί με funds της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ο τελευταίος γύρος χρηματοδότησης και οι νέοι επενδυτές θα βοηθήσουν τη Novoville να αναπτύξει περαιτέρω  την πλατφόρμα και τα προϊόντα της καθώς και να εδραιώσει την παρουσία της στη Μ. Βρετανία και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με 45 Δήμους σε 4 Ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Δήμου Αθηναίων, ενώ έχει ήδη περισσότερους από 150.000 χρήστες.

Η Novoville, μέσα από σύγχρονα ψηφιακά κανάλια, δίνει τη δυνατότητα στους Δήμους να ψηφιοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, να λειτουργούν πιο οικονομικά και να απλοποιήσουν την επικοινωνία τους με τους δημότες κάθε φορά που αυτοί χρησιμοποιούν τις δημοτικές υπηρεσίες.

Οι δυνατότητες της πλατφόρμας

Η πλατφόρμα της περιλαμβάνει μια πλειάδα από διεπαφές που περιλαμβάνουν μια δωρεάν εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, εφαρμογές για τις ιστοσελίδες των δήμων και chatbots. Αυτά επιτρέπουν στους πολίτες να υποβάλλουν αιτήσεις, να αναφέρουν ζητήματα καθημερινότητας, να εκφράζουν την άποψη τους σε διαβουλεύσεις, να ενημερώνονται άμεσα για σημαντικά θέματα του Δήμου τους και να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές πληρωμές, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά τη διάδραση τους με το Δήμο. Παράλληλα, οι Δήμοι έχουν πρόσβαση σε μια σουίτα διαδικτυακών εργαλείων και πλήθος ζωντανών στατιστικών στοιχείων και δεδομένων που τους επιτρέπει να λαμβάνουν στοιχειοθετημένες αποφάσεις και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους Δημότες τους, εξοικονομώντας παράλληλα σημαντικούς πόρους.

Του νέου γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η Beacon Capital, fund με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και εξειδίκευση στο Enterprise Software. Εκτός από το Uni.Fund, στον γύρο συμμετείχαν οι VentureFriends, η iQbility και οι υφιστάμενοι μέτοχοι PJ Tech Catalyst και Public Group International UK Ltd.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Novoville ανακηρύχτηκε πρόσφατα ως μια από τις 10 κορυφαίες startups της Ευρώπης στον τομέα του Government Technology κατά τη διάρκεια του European GovTech Summit που έλαβε χώρα στο Παρίσι τον Δεκέμβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here